alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Hættetrøjer til mænd

 
[287]
1 / 6
Side:af 6

Hættetrøjer til mænd kan være prikken over i’et, eller hætten over hovedet

Hættetrøjer til mænd har gennem mange år været en del af sortimentet og indgår stadig som et vigtigt supplement til almindelige sweatshirts og trøjer. De kan være perfekte når det blæser og give en mulighed for at stadig kunne høre musikken du har i ørene, uden den forsvinder i pivende vind og blæst, og samtidigt kan du holde varmen. I det hele taget kan hættetrøjer være perfekte til lige at give lidt fred og beskyttelse fra elementerne, eller ro til at være sig selv. I hvert fald er der et righoldigt udvalg i såvel designs, snit og farver. Her er de traditionelle pullovers og trøjer med lynlås. Fremstillet så de er bløde og behagelige at have på. Her har vi for eksempel brugt genanvendt polyester, samt bomuld dyrket i overensstemmelse med retningslinjerne fra Better Cotton-initiativet, for at nedsætte vores aftryk på miljøet og skabe bedre forhold på bomuldsplantagerne.

Mix og match et helt sæt med hættetrøjer til mænd

Alle hættetrøjerne her kan med fordel mikses med nogle af vores mange bukser, men du kan også sagtens bruge dem som hverdagstøj med et par jeans, eller tilsvarende. Der er også et stort udvalg af forskellige farver og designs, så du kan vælge lige den stil du gerne vil have. Der er nogle med diskret adidas logo og andre hvor logoet er kæmpestort og markant. Du vælger det som matcher din stil og smag. På samme måde findes hættetrøjerne til mænd i flere forskellige snits, så du uden problemer skulle kunne finde den udformning du har det absolut bedst med, og som passer til lige netop din kropsbygning. De er perfekte til det danske vejr, da der også er trøjer behandlet med en vandafvisende DWR-belægning, så du ikke skal bekymre dig om regnbygerne.