alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Cykeltøj

 
[221]
Pris
89 kr. - 1.599 kr.
891599
1 / 5
Side:af 5

Cykeltøj til når den tohjulede skal luftes

Med fremme i et udbrud, tilbage i peloton eller sat af som den sidste? Uanset din position i feltet, så leverer adidas fremragende cykeltøj til dine behov. Intet talent er for stort eller småt, da alle har ret til komfortabelt tøj på kroppen på cykelturen. Men der venter mere end komfort takket være de forskellige innovative teknologier. Korte eller lange ture med eller uden stigninger. Cykeltøj fra adidas er med de rette snit skabt til dine ridt helt fremme i sadlen. Sveden tager de specialdesignede materialer sig af, så du kan cykle tør ud og hjem med AEROREADY-teknologien og dens fugtabsorberende egenskaber. Elastan giver dig tilmed ekstra frihed til at skifte position med masser af komfort. Meget cykeltøj er derudover skabt i tætsiddende og komprimerende looks, der både ilter blodet bedre, og sikrer en aerodynamisk pasform. Dit cykeltøj er vejen frem mod resultater og hos adidas er det skabt til at vinde!

Din cykelbeklædning gør forskellen

Cykling indendørs eller udendørs. Du bestemmer selv. Trænger du til socialt fællesskab og opråb, så træk i et par bibshorts og book en tid til spinning i træningscenteret. Du kan selvfølgelig også skrue dig i det fulde look til fartkørsel på landevejen eller til de udfordrende skovstier på MTB. Komforten er intakt med masser af beskyttelse både udenpå og indeni. Vandtætte membraner og UV-beskyttelse sender dig i sadlen, hvad enten det regner eller solen bager fra en skyfri himmel. Der er naturligvis også plads til gels og energibarer, da der er praktiske lommer og opbevaringsmuligheder på dit cykeltøj. Ikke nok med, at sved ledes ud på overfladerne og fordamper – du kan også nyde godt af Polygiene, som er lugthæmmende. En ekstra bonus er, at adidas tænker miljømæssigt, hvilket både ses og mærkes på de genanvendte materialer, som meget af tøjet er lavet af.