Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Cykling

(118 Produkter)
1 / 3
Side:af 3

adidas landevejscyklingsudstyr

Dedikerede cyklister ved, at når det kommer til udstyr går tillid og selvtillid hånd i hånd med performance. Du har brug for 100 % driftssikre dæk og stel, bremseklodser, der virker optimalt, en god saddel og adidas cykelshorts, du kan have på hele dagen.

adidas cykeludstyr er teknisk funktionelt, behageligt og stilfuldt til både tempo 1 og 4, til gran fondo, til race eller træning i weekenden. Med over seks årtiers viden fra pelotonen har vi udviklet det bedste cykeltøj til mænd og kvinder, inklusive cykeltrøjer, adidas cykelshorts, cykelstrømper, cykelhandsker, cykelbriller, damecykelshorts og damecykeltrøjer.

Partnere på hjul

Vi lever på to hjul. Vi ånder på to hjul. Over de sidste årtier har vi udviklet cykeltøj med anerkendte professionelle ryttere inklusive Eddy Merckx, Sir Chris Hoy, Victoria Pendelton, Laura Kenny, og hold som Team Telekom, Team Sky og nationale som British Cycling og Team GB. Overfor hvem vi er evigt taknemmelige.

Mange tak til vores græsrodspartnere inklusive The 5th Floor i London og New York, 8Bar fra Berlin og det professionelle Ghost Factory Racing Team. Tak til de mange ubesungne helte fra pelotonen, som har været med til skabelsen, testkørsel og konkurrencebrug af vores mange produkter. Tak herfra, I ved, hvem I er.

Ogere adidas cykeltøj.