alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tøj til cykling

 
[160]
UDSTYR TIL CYKLING
Five Ten Sort Five Ten hueFive Ten Sort Five Ten hue

Five Ten hue

Five Ten

1 / 4
Side:af 4

Cykling er for alle

Cykling er en aktivitet, som langt de fleste har stiftet bekendtskab med. Det er også derfor, at du hos adidas kan gå på opdagelse i et hav af forskellige designs, som vil gøre din cykeltur endnu mere fornøjelig. Det er ganske vist et stort og varieret sortiment, men du kan dog være sikker på, at både sko, tøj og accessories altid er fremstillet med cyklistens behov i tankerne. Her er nemlig tale om styles, der er kendetegnet af førsteklasses materialer, som er skabt ved hjælp af innovative teknologier og gennemtænkt design.

Cykeltøj til sport og hverdag

Hos adidas har du iblandt det store udvalg af tøj til cykling gode muligheder for at blive flot og praktisk klædt på fra top til tå. Det store sortiment af cykeltøj til sport er nemlig skabt til at kunne klare lidt af hvert. Elastiske detaljer og en behagelig pasform er blandt andet nogle af de elementer, der sikrer, at du vil føle dig godt tilpas uanset, om du begiver dig ud på en lang eller kort rute. Det er sports- og fritidstøj, der er designet til, at du til hver en tid kan nyde præcis den form for cykling, som du holder allermest af.

Hop på cyklen med stilen i god behold

De utallige kollektioner af tøj og sko til cykling er først og fremmest præget af en høj komfort og den velkendte adidas-stil. Dertil kommer dog en lang række af praktiske egenskaber, som i særdeleshed betyder, at tøjet er let at have med at gøre. De slidstærke materialer og det holdbare design sikrer, at du let kan vaske, rense og bruge tøjet lige så meget, du vil.