alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg af adidas Originals

 
[1652]
SUPERSTAR
OZWEEGO W
Samba støvler
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsoverdel
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Love Unites kønsneutrale overalls
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil træningsbukser
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
ZX 500 sko
Superstar sko
Adicolor Classics Woven Back Cuff joggingbukser
Ozelia sko
Continental 80 sko
Disney Nizza Platform Mid sko
Campus 80s Pride sko
Adicolor Classics 3-Stripes tights
Adicolor SST træningsbukser
adidas SPRT Collection Graphic T-shirt
Adicolor Essentials Trefoil bukser
Superstar sko
Nizza Platform Mid sko
Niteball 2.0-sko
Earlham sko
OZWEEGO Celox sko
Nite Jogger sko
3-Stripes hoodie
Adicolor Essentials Trefoil Crewneck sweatshirt
Old Trafford Trefoil T-shirt
Adicolor Classics Oversize T-shirt
Always Original Slim Snap-Button bukser
Joggingbukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Adicolor Classics Trefoil Crewneck sweatshirt
Adicolor Classics 3-Stripes cargobukser
Adicolor Clean Classics bukser
Adicolor Classics High-Shine Straight-Leg træningsbukser
Manchester United 90 målmandstrøje
Primeblue SST træningsjakke
Adicolor Classics Woven Back Cuff joggingbukser
Torsion TRDC sko
Joggingbukser
Adicolor Classic rygsæk
Originals Collab Crew sokker, 2 par

Shop ikoner på tilbud med dette udsalg af adidas Originals

Det originale look kan bare noget. Når det så ovenikøbet får følge af gode deals og rabatter, er der endnu større grund til begejstring. Dette udsalg af adidas Originals bringer det klassiske look til dig og din garderobe. Træd ud i hverdagen og bybilledet i selskab med et sandt ikon. Du vælger selv, om ikonet skal smyge sig om din krop eller dine fødder eller måske endda om begge dele på én gang. Serien af originaler fra adidas Originals indeholder et solidt sortiment af både fodtøj og beklædning. Fælles for alle dele er, at de giver dig det legendariske look hentet fra adidas’ arkiver.

Outlet af adidas Originals – ikonisk fodtøj til alle lejligheder

Fra basketballbanen til hiphop-miljøet. Superstar-skoen har taget gåturen fra det ene til det andet. Den dag i dag fortsætter den med at være go-to-skoen for alle med hang til det rene, klassiske look, der blev introduceret i 60’erne og 70´erne. Nu kan du forkæle skohylden med en ægte klassiker på tilbud, der gør sig godt til både aktive stunder og hverdagens jeans, eller du kan løbe fra din modstander i en vaskeægte nomadesko skabt til bevægelse. En markant Boost-mellemsål gør dig sprængfyldt af energi. For hvert skridt, du tager, får du lyst til at tage flere. Stil løbeskoene på hylden, og tag skridtet videre ud i bybilledet. Et par vintagesko i ruskind giver dig den rette mængde retro. Klassikerne er mange i dette outlet af adidas Originals.

Iklæd dig klassiske dele for det helstøbte retrolook

Fuldend retrolooket med klassiske træningsbukser. De velkendte 3-Stripes langs buksebenene er der endnu. Dog er det klassiske udtryk nu udstyret med et par bæredygtige tendenser. Brugen af genanvendte materialer er adidas’ bidrag til at reducere behovet for nye ressourcer. Imens tager Better Cotton hånd om den globale bomuldsdyrkning og bønders vilkår. En overdel af blød, bæredygtig bomuld betyder ikke, at der er ændret på udtrykket. Dette udsalg af adidas Originals holder fortsat fast i de årelange traditioner.