alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af adidas Originals

 
[859]
Originals Hvid NMD_R1 V2 skoOriginals Hvid NMD_R1 V2 sko

NMD_R1 V2 sko

Originals

Shop ikoner på tilbud med dette udsalg af adidas Originals

Det originale look kan bare noget. Når det så ovenikøbet får følge af gode deals og rabatter, er der endnu større grund til begejstring. Dette udsalg af adidas Originals bringer det klassiske look til dig og din garderobe. Træd ud i hverdagen og bybilledet i selskab med et sandt ikon. Du vælger selv, om ikonet skal smyge sig om din krop eller dine fødder eller måske endda om begge dele på én gang. Serien af originaler fra adidas Originals indeholder et solidt sortiment af både fodtøj og beklædning. Fælles for alle dele er, at de giver dig det legendariske look hentet fra adidas’ arkiver.

Outlet af adidas Originals – ikonisk fodtøj til alle lejligheder

Fra basketballbanen til hiphop-miljøet. Superstar-skoen har taget gåturen fra det ene til det andet. Den dag i dag fortsætter den med at være go-to-skoen for alle med hang til det rene, klassiske look, der blev introduceret i 60’erne og 70´erne. Nu kan du forkæle skohylden med en ægte klassiker på tilbud, der gør sig godt til både aktive stunder og hverdagens jeans, eller du kan løbe fra din modstander i en vaskeægte nomadesko skabt til bevægelse. En markant Boost-mellemsål gør dig sprængfyldt af energi. For hvert skridt, du tager, får du lyst til at tage flere. Stil løbeskoene på hylden, og tag skridtet videre ud i bybilledet. Et par vintagesko i ruskind giver dig den rette mængde retro. Klassikerne er mange i dette outlet af adidas Originals.

Iklæd dig klassiske dele for det helstøbte retrolook

Fuldend retrolooket med klassiske træningsbukser. De velkendte 3-Stripes langs buksebenene er der endnu. Dog er det klassiske udtryk nu udstyret med et par bæredygtige tendenser. Brugen af genanvendte materialer er adidas’ bidrag til at reducere behovet for nye ressourcer. Imens tager Better Cotton hånd om den globale bomuldsdyrkning og bønders vilkår. En overdel af blød, bæredygtig bomuld betyder ikke, at der er ændret på udtrykket. Dette udsalg af adidas Originals holder fortsat fast i de årelange traditioner.