alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

herresandaler

 
[114]
1 / 3
Side:af 3

Herresandaler: slip fødderne fri med komfort

Bliv klar til sommerens afslappende aktiviteter med herresandaler, badesandaler eller strandsandaler, der understøtter og stabiliserer dine fødder. Det er nemlig tid til at smide sokkerne og nyde vejret i let og luftigt fodtøj. Indtag de danske og udenlandske strande i praktisk fodtøj, der er nemt at tage af og på. Placér dine klipklapper i strandsandet eller ved pool-kanten og tag en dukkert. Dine badesandaler står samtidig klar til dig, når du er tilbage igen. Muslingeskaller, sten, eller fugtige fliser. Herresandaler sørger for at beskytte dine fødder, så du ikke skal gå i bare tæer rundt i sommerlandet. Blødt Cloudfoam former sig naturligt efter dine fødder og dermed er din individuelle pasform sikret med det samme. Støddæmpende kapsler i EVA-sålerne er designet til at give dig det bedst tænkelige udgangspunkt ved hvert et skridt. Du kan gå, stå, bade eller løbe uden at mærke synderligt til diverse underlag.

Sandaler til mænd – dine fødder fortjener det

Tunge vandrestøvler i varmt vejr er ikke sagen. Herresandaler er en anden sag takket være ventilation fra de åbne looks. Ergonomisk formede fodsenge og OrthoLite® sikrer dig et behageligt fodklima – også på de lange gåture. Justerbare remme med bløde bagsider er din garanti for perfekte pasformer og komfort. Søger du et par designersandaler, hvor mode og funktionalitet går op i en højere enhed? Så trop op på festival eller til et beach party iført et par herresandaler fra serien Y-3, hvor Yohji Yamamoto har været med inde over. Trænger du til ekstra selvforkælelse om fødderne, når de er plantet solidt i et par klipklapper. Så drag fordel af Adissage badesandaler eller strandsandaler med massageknopper for ekstra velvære i hverdagen. Herresandaler med ergonomi, pasform og mode som omdrejningspunkt. Hos adidas kommer vi hele vejen rundt, så alle mænd kan nyde sommeren i et par behagelige sandaler toppet med det verdenskendte logo.