alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Badesko

 
[144]
1 / 3
Side:af 3

Beskyt fødderne med badesko mod havbundens forhindringer

Badesko får du ikke kun glæde af om sommeren. Vinterbadning og svømmehaller har for længst åbnet op for vandsjov hele året rundt. Ved at trække i et par badesko undgår du den direkte kontakt med overfladerne. Vi kender alle fornemmelsen af brandvarmt strandsand om sommeren, eller glatte fliser i svømmehallen. Badesko fra adidas er forsynet med kraftige gummisåler, som yder beskyttelse på flere måder. Sten, skarpe muslingeskaller, glasskår og kapsler er blot nogle af de ting, du til tider kan møde på stranden. Et par badesko giver dig tryghed og sikkerhed, så du kan stå imod alle de forskellige elementer på din vej. En god fodhygiejne kan du også nyde godt af. Iført et par badesko behøver du nemlig ikke sand og tang om fødderne og du kan undgå at træde direkte med huden, hvor der er mange bakterier.

Badeture på sikre fødder

De er uundværlige for enhver. Badesandaler med bred overdel, som er lige til at smutte i og tage af. Konturformede fodsenge sørger for komforten med støddæmpning og indbyggede kapsler. Ønsker du ekstra velvære, så finder du også badesko med massageknopper, der er som en drøm for trætte fødder. Har du brug for ekstra støtte om fødderne, så er badesko med hælremme det oplagte valg. Især børn vil føle sig mere sikre på benene takket være de justerbare lukkeanordninger. De er ideelle, når der soppes i vandkanten, eller når våde underlag skal forceres. Indbyggede riller og vanddrivende materialer sørger for, at de små fusser hurtigt bliver tørre. Skotyper med enkeltstrop-overdel er klassiske designs med et retro tvist. Ønsker du endnu mere luft til fødderne, så sørger klipklapper for optimal ventilation. Det er lette og trendy badesko, der tager dig fra strandbaren og over til poolen, eller blot som hjemmesko i privaten. Der er altid garanti for funktionalitet og mode, så helårsbadesæsonen er reddet!