alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Boksning

 
[15]

Alt til dig hvis yndlingssport er boksning

Boksning er en ældgammel sport, men den har for længst fornyet sig selv og tilmed i flere varianter. Du kan stadig stile mod stjernerne og de største bokseringe, men du kan også træne for sjov på de mange boksehold i landets træningscentre. Eller hvad med at hænge en boksepude op derhjemme, så du kan rase ud og få svedt en masse affaldsstoffer. Hos adidas giver vi dig optimale betingelser, når du skal dyrke den streetsmarte og cool sport. Der er mange processer forbundet med boksning og derfor finder du både tøj, sko, sportstasker ogtilbehør til boksning. Opvarmning, boksetræning og udstrækning – du bliver klædt komfortabelt på til det hele, så du kan gå i ringen med den rette form. Det gælder træningssæt til dine løbeture, og tights og toppe til alle de effektive hoppeture i sjippetov. Og selvfølgelig shorts og ærmeløse T-shirts, når der skal øves slag og parader.

Få afreageret til boksning!

Negative energier skal ud og kroppen skal i form. Hvorfor ikke øve dig på en boksebold eller på modstanderens forsvar? Boksetøj fra adidas sørger for, at du kan svede igennem maksimalt. Fugtabsorberende AEROREADY sørger for at holde dig tør, så du kan slå igennem med uppercuts, hooks og lige stød. Elastan sørger for øget strækbarhed, så arme og ben kan svinge helt derud, hvor det gør ondt på modstanderen. Tætsiddende pasformer, der støtter muskulaturen med kompression, eller baggy looks som en cool bokser fra undergrundsmiljøet. Sortimentet af bokseudstyr byder på noget for enhver smag. Du kan selvfølgelig også bære tøjet i fritiden, da de bløde materialer er lig med komfort. Ikke mindst takket være genanvendte materialer samt deltagelse i Better Cotton-initiativet, hvor adidas er med til at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Du finder naturligvis også boksesko med mesh på overdelene for bedre åndbarhed samt slidstærke Adiwear skosåler. Gå heller ikke glip af alt det nødvendige bokseudstyr som sportstasker, håndklæder, sokker, vandflasker og hvad du ellers har brug for.