alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodboldstøvler til mænd

 
[108]
X Speedflow.1 Soft Ground støvler
X Speedportal+ Firm Ground støvler
X Speedportal.3 Laceless Firm Ground støvler
Predator Edge.3 Laceless Firm Ground
Predator Edge.2 Firm Ground fodboldstøvler
Copa Sense.1 Firm Ground støvler
Samba Leather sko
GAMEMODE FG
X SPEEDPORTAL.2 Firm Ground fodboldstøvler
Predator Edge.3 Laceless Turf fodboldstøvler
Predator Edge.1 Firm Ground støvler
Predator Edge.1 Firm Ground støvler
Predator Edge.1 Indoor støvler
Nemeziz .3 Firm Ground støvler
Gamemode Firm Ground støvler
X SPEEDPORTAL.2 Firm Ground fodboldstøvler
X Speedportal.1 Firm Ground støvler
X Speedportal+ Firm Ground støvler
X Speedportal+ Artificial Grass støvler
Copa Sense.3 Laceless Turf fodboldstøvler
Copa Sense.1 Indoor støvler
X Speedportal.3 Turf støvler
X Speedportal.3 Turf støvler
Copa Sense.1 Firm Ground støvler
Predator Edge+ Firm Ground støvler
World Cup støvler
Kaiser 5 Goal støvler
Copa Sense+ Firm Ground støvler
Predator Edge+ Firm Ground støvler
Predator Edge.3 Laceless Turf fodboldstøvler
X Speedportal.1 Soft Ground støvler
Mundial Goal sko
Predator Edge.1 Low Artificial Grass fodboldstøvler
Predator Edge.1 Soft Ground støvler
Predator Edge+ Soft Ground fodboldstøvler
X Speedportal.3 Laceless Turf støvler
Copa Sense+ Soft Ground støvler
X Speedportal+ Firm Ground støvler
Predator Edge.1 Low Firm Ground støvler
Predator Edge.1 Low Firm Ground støvler
X Speedportal.1 Soft Ground støvler
X Speedportal+ Soft Ground støvler
Copa Sense+ Firm Ground støvler
1 / 3
Side:af 3

Find blå sko til mænd i alle former

Når de hvideste sneakers for længst har givet fortabt og nærmere har fået en trist grå og hvid farve, er dine kongeblå adidas-kicks stadig flotte som aldrig før. Blå sko er blevet manges favoritter på linje med sort og hvid. Den blå farve er ideel til at sammensætte dit outfit og giver dig de bedste kort på hånden foran spejlet. Udforsk det store udvalg af blå sko til mænd hos adidas.

Et stænk af blåt

Den skandinaviske mode er blevet lig med det stramme og minimalistiske og et ofte nedtonet, ensfarvet og ikke så energisk udtryk. Vi, der elsker farver, kan godt have svært ved at finde en plads i den moderne skandinaviske stil. Her er den blå farve en perfekt mellemvej. Med blå sko kan du både føje farve til paletten og samtidig få det cool og rendyrkede skandinaviske look. I skokollektionerne hos adidas finder du alt fra badesandaler til løbesko i alle nuancer af blå. Udforsk det store sortiment af blå sko til mænd.

Dyk dybere ned

Vi forbinder tit farven blå med det melankolske. Man kan føle sig lidt trist på en lang og trist mandag. Men blå er også tæt knyttet til velbehaget. Den er frisk, dyb og dulmende. Blå som koralrev og lavendelmarker. Og så er blå selvfølgelig en af de mest elskede farver i moden og sporten. Hvis dit outfit har brug for lidt af denne farve, der giver masser af associationer, finder du et stort udvalg af blå sko til mænd hos adidas med alt lige fra navyblå klip-klapper til lyseblå løbesko og selvfølgelig den klassiske Handball Spezial, som er lig med lyseblåt ruskind.