alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldstøvler til mænd

 
[137]
Futsal Hvid SAMBA CLASSICFutsal Hvid SAMBA CLASSIC

SAMBA CLASSIC

Futsal

1 / 3
Side:af 3

Find blå sko til mænd i alle former

Når de hvideste sneakers for længst har givet fortabt og nærmere har fået en trist grå og hvid farve, er dine kongeblå adidas-kicks stadig flotte som aldrig før. Blå sko er blevet manges favoritter på linje med sort og hvid. Den blå farve er ideel til at sammensætte dit outfit og giver dig de bedste kort på hånden foran spejlet. Udforsk det store udvalg af blå sko til mænd hos adidas.

Et stænk af blåt

Den skandinaviske mode er blevet lig med det stramme og minimalistiske og et ofte nedtonet, ensfarvet og ikke så energisk udtryk. Vi, der elsker farver, kan godt have svært ved at finde en plads i den moderne skandinaviske stil. Her er den blå farve en perfekt mellemvej. Med blå sko kan du både føje farve til paletten og samtidig få det cool og rendyrkede skandinaviske look. I skokollektionerne hos adidas finder du alt fra badesandaler til løbesko i alle nuancer af blå. Udforsk det store sortiment af blå sko til mænd.

Dyk dybere ned

Vi forbinder tit farven blå med det melankolske. Man kan føle sig lidt trist på en lang og trist mandag. Men blå er også tæt knyttet til velbehaget. Den er frisk, dyb og dulmende. Blå som koralrev og lavendelmarker. Og så er blå selvfølgelig en af de mest elskede farver i moden og sporten. Hvis dit outfit har brug for lidt af denne farve, der giver masser af associationer, finder du et stort udvalg af blå sko til mænd hos adidas med alt lige fra navyblå klip-klapper til lyseblå løbesko og selvfølgelig den klassiske Handball Spezial, som er lig med lyseblåt ruskind.