alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Volleyballsko

 
[19]

Volleyballsko: sportssko skabt til øget springkraft

Sammenhold og sejre er vejen frem til succes. Volleyball er sporten, der får alle seks spillere frem i positionerne. Klar til at smashe og blokere på livet løs. Bolden skal holdes i gang og dine ben kommer på arbejde. Volleyballsko er din garanti for kontakt med halgulvet. Flade såler med uovertruffent greb holder dig helt fast og tæt på gulvet. Så du med optimeret kontrol kan foretage vendinger og vrid, der får modstanderen til at vakle på benene. Volleyballsko med Boost-såler. Hvad mere kan du ønske dig? Teknologien skaber returenergi, så du med effektivitet kan sætte farten op i dit hurtige ryk efter bolden. En serverbombe eller helt fremme ved nettet med oplæg og blokeringer. Bounce-såler er dine skos hoppende effekt, der giver et blødt skub i den rigtige retning. Så du bliver dagens spiller med fordelene gemt i dine skos innovative udvikling.

adidas volleyballsko styrer kampens slag

Innovative såler kan ikke gøre det alene. Overdele med Primeknit giver en sok-lignende fornemmelse, som betyder tryghed på banen i fleksibel pasform. Der er dømt højtflyvende spil med materialernes åndbarhed, som holder dine sokker tørre under game, set og match. Sammen med meshpaneler bliver luftcirkulationen optimeret og du kan gå til stålet i kampen om at nå de 25 point i hvert sæt. Formstøbte og skridsikre kanter på skoene bidrager med optimeret stabilitet ved hver en bevægelse. Så du uhindret kan kaste dig efter bolden uden at skride i svinget. Såler der er trukket ekstra op over skoene med integreret tå-beskyttelse, lader dig komme op i position til næste serv. Volleyballsko i en farvepalet ud over alle grænser. Forstyr modstanderne med en pangfarve, der viser din kampklare attitude. Lette materialer er din fordel, når der skal accelereres, så du altid er skridtet foran, inden bolden rammer gulvet.