alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

sneakers til kvinder

 
[1288]
Originals Sort SAMBA OG WOriginals Sort SAMBA OG W

SAMBA OG W

Originals

Sneakers til damer er moderigtig fodtøj til enhver situation

Stik i et par sneakers til damer og vær klar til at indtage gader og stræder med stil og karakter. Dine fødder har til opgave at bære dig gennem livet. På daglig basis lægger du tusindvis af skridt bag dig i både moderat og hastigt tempo. Med et så højt aktivitetsniveau, er kun det bedste godt nok, når det kommer til dit fodtøj. Øg komforten med de revolutionære adidas trainers til damer. Vi har sat teknologien forrest i konstruktionen af fodtøj og kombinerer flere teknologier i et og samme par damesneakers. EVA er sålteknologien, der sørger for støddæmpning, mens Boost returnerer din energi for hvert skridt, du tager. Når stød forhindres, formindsker du risikoen for skader på knæ og led. Primeknit er lig perfekt pasform. Tekstiloverdelene smyger sig om din fod og giver optimal bevægelsesfrihed og støtte. Torsion System stabiliserer, så du får solidt fodfæste. Hvilke teknologier ønsker du kombineret i dine damesneakers? Der er frit valg!

Sneakers til damer til hverdag og træning

Du holder af et aktivt liv. Nærende løbetur, der plejer kroppen og fjerner hverdagens stress og jag. Lange gåture med venner og veninder i parken eller byen. En dag i fitnesscentret med cardio og styrketræning. Sneakers til damer er kollektionen til dig på udkig efter et praktisk og komfortabelt stykke fodtøj til hverdagens alsidige aktiviteter, og det uden at gå på kompromis med udseendet. Kombiner dine trainers med et par simple jeans, og du er klar til hverdagen. Sæt dem sammen med tights eller joggingbukser, når det er tid til at skrue op for tempoet i din træning. De rette sneakers kan fuldføre et outfit og gøre dig klar til enhver anledning. De strømlignede designs og simple farver skaber et minimalistisk og klassisk look, mens trendy farver og designs er til de, der tør stærkere farver og ikke holder sig tilbage i livet. Hvad skal dine sneakers sige om dig?