alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sorte bukser

 
[467]
1 / 10
Side:af 10

Sorte bukser er det modesikre farvevalg til din træning

Alt er muligt hos adidas. Vi lader os aldrig begrænse, hvilket kommer dig til gode. Vælg fra en farvepalet i alle tænkelige nuancer og kulører. Dit sportstøj udstråler din personlige stil og i et par sorte bukser vælger du det sikre. Du får den klassiske og stilfulde sorte, som kan matches med alle andre farver. Vælg blandt mange af vores ikoniske sorte bukser. Ikke mindst de blanke nylondesigns fra Originals-linjen med et retro-look. Eller hvad med Condivo-modellerne med 3-Stripes halvvejs ned ad benene. Buksernes veldesignede knaplukning gør det enkelt og hurtigt at skifte tøj på vej til næste aftale. Sorte bukser med hvide 3-Stripes eller hvidt logo – det er lig med adidas bukser. Sat sammen med sort eller alle mulige andre kombinationer. Du kører aldrig træt i sort. Heller ikke selvom pulsen er høj. AEROREADY-teknologien holder dig nemlig tør under enhver sportsudøvelse.

Bukser i sort er et solidt fundament til ethvert look

Dine sorte bukser er perfekte til fritidsbrug. Sammen med et par sneakers og en T-shirt kan du troppe op i hverdagen i et opdateret ungdoms-look. Du kan også møde op til fodboldtræning eller snuppe en løbetur iklædt sorte bukser, der især er perfekte til træning, når solen ikke bager ned fra himlen. Skulle det alligevel ske, så fortvivl ikke, men iklæd dig sorte bukser med UV-beskyttelse. Løstsiddende eller tætsiddende pasformer? Vi klarer det hele samt noget midt imellem hos adidas. Løse bukser i sort er suveræne til både fritid og sport. Står den på golf på greenen kan du trække i et par tætsiddende chinos. Du kan til hver en tid nyde godt af strækbart stof og justerbar pasform omkring livet. Nyd også vores skarpe fokus på genanvendelighed. Vi gør alt for at spare på emissioner og resurser.