alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sorte bukser

 
[653]
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes leggings
Entrada 22 træningsbukser
Entrada 22 Presentation bukser
Own the Run 7/8 Running leggings
3-Stripes bukser
Essentials joggingbukser
Adicolor Classics Flared leggings
Ultimate365 Tapered bukser
Run Icons 7/8 Soft Shell Running bukser
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Tiro 21 træningsbukser
Primeblue SST træningsbukser
Designed for Gameday bukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Adicolor Essentials Trefoil bukser
Adicolor Classics træningsbukser
Adicolor Classics 3-Stripes Plus Size tights
LOUNGEWEAR Trefoil tights
Go-To Five-Pocket bukser
Adicolor Classics Adibreak Plus Size træningsbukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Plus Size tights
Adicolor Classics Cutline bukser
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes leggings
Tiro 21 træningsbukser
Fast Running bukser
Adicolor Classics Primeblue SST træningsbukser
Tiro bukser
Adicolor tights
Versatile Train Woven bukser
Adicolor Classics Lace Cuffed joggingbukser
Essentials High-Waisted Logo Plus Size leggings
M 3S WV E PT
Own the Run 7/8 Running Plus Size leggings
Essentials French Terry Logo Plus Size bukser
Essentials French Terry 3-Stripes bukser
Formotion Sculpt tights
Adicolor Classics Lock-Up træningsbukser
Run Icon bukser
Optime Training Plus Size tights
Adicolor Essentials Slim joggingbukser
Cargo bukser
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes bukser
1 / 14

Sorte bukser er det modesikre farvevalg til din træning

Alt er muligt hos adidas. Vi lader os aldrig begrænse, hvilket kommer dig til gode. Vælg fra en farvepalet i alle tænkelige nuancer og kulører. Dit sportstøj udstråler din personlige stil og i et par sorte bukser vælger du det sikre. Du får den klassiske og stilfulde sorte, som kan matches med alle andre farver. Vælg blandt mange af vores ikoniske sorte bukser. Ikke mindst de blanke nylondesigns fra Originals-linjen med et retro-look. Eller hvad med Condivo-modellerne med 3-Stripes halvvejs ned ad benene. Buksernes veldesignede knaplukning gør det enkelt og hurtigt at skifte tøj på vej til næste aftale. Sorte bukser med hvide 3-Stripes eller hvidt logo – det er lig med adidas bukser. Sat sammen med sort eller alle mulige andre kombinationer. Du kører aldrig træt i sort. Heller ikke selvom pulsen er høj. AEROREADY-teknologien holder dig nemlig tør under enhver sportsudøvelse.

Bukser i sort er et solidt fundament til ethvert look

Dine sorte bukser er perfekte til fritidsbrug. Sammen med et par sneakers og en T-shirt kan du troppe op i hverdagen i et opdateret ungdoms-look. Du kan også møde op til fodboldtræning eller snuppe en løbetur iklædt sorte bukser, der især er perfekte til træning, når solen ikke bager ned fra himlen. Skulle det alligevel ske, så fortvivl ikke, men iklæd dig sorte bukser med UV-beskyttelse. Løstsiddende eller tætsiddende pasformer? Vi klarer det hele samt noget midt imellem hos adidas. Løse bukser i sort er suveræne til både fritid og sport. Står den på golf på greenen kan du trække i et par tætsiddende chinos. Du kan til hver en tid nyde godt af strækbart stof og justerbar pasform omkring livet. Nyd også vores skarpe fokus på genanvendelighed. Vi gør alt for at spare på emissioner og resurser.