alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Børnesko

 
[809]

Børnesko i alle afskygninger så fusserne bliver beskyttet

Der står sikkert også adidas på dine børns læber. Selv de yngste finder hurtigt ud af, hvad der er moderne. Inden længe lærer de at sætte pris på komfort, og adidas børnesko er garanti for begge dele. Alt det modemæssige udadtil er lige i skabet og kombineret med innovative teknologier tages der også vare på børns fødder. Dine børn vil selvfølgelig have det samme, som kammeraterne på legepladsen eller i skolegården. Heldigvis dækker adidas børnesko aldersgruppen fra 0-16 år, så der er et eller flere par til alle. Findes der noget mere cute, end at se sin egen pode kravle eller tage sit første skridt iklædt et par minisko med det velkendte logo. Eller iagttage tilfredsheden i teenagerens øjne, når han eller hun er med på beatet i det sidste nye sneakers-design. Du vil også med glæde kunne observere dit barn i børnehaven på sikre fødder og med Trefoil eller 3-Stripes om fødderne.

Børnefødder elsker adidas

adidas børnesko vækker minder. De følger nemlig din baby op gennem hele livet til både sport og fritid. Der skal kravles, løbes og hoppes med masser af energi, når nye eventyr skal opleves. Verden skal udforskes og børnesko fra adidas tager det næste skridt sammen med dig! Hvilken sport dyrker dit barn? Du finder nemlig børnesko til mange forskellige sportsgrene. Fodboldsko, løbesko, tennissko, svømmesko og alle mulige andre typer af fodtøj. Vi er med til at motivere dine børn til at være aktive. Funktionelle elementer sørger nemlig for at komforten er intakt. Adiwear-ydersåler giver slidstyrke, mens Bounce sørger for stødabsorbering. Når der skal leges i mudder og vand kan børn nyde godt af tørre fødder takket være GORE-TEX® på overfladerne. Står den på svømning og strandture, så er børnesko med vandafvisende overflader og ventilationshuller sagen. Du finder specialsko til alle sportsgrene og årstider, så dit barn aldrig går ned på fodtøj. Der er naturligvis også tænkt pædagogisk med alt fra velcrobund til hælstrop og åndbart Primeknit med en sok-lignende fornemmelse.