alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Løbesko til hverdagen

 
[187]
1 / 4
Side:af 4

LØBESKO FRA ADIDAS TIL HVERDAGENS TRÆNING

En hurtig løbetur i frokostpausen eller 5 km med din løbegruppe? adidas har løbesko til ethvert behov og niveau. Med vores store kollektion af løbesko til hverdagens træning kan du finde det par, der netop lige passer dig. For nogle løbere er komfort i fokus, for andre er det fart og for nogle tredje må vejret ikke sætte en stopper for den daglige løbetur. Uanset hvilken gruppe du hører til, kan du finde dine næste løbesko til din daglige træning her!

SKO TIL ALLE SLAGS LØBERE

Nogle sætter deres lid til de af vores løbesko til hverdagens træning, der giver en ideel blanding af energi og stabilitet med en let, spændstig Boost-mellemsål og en stabiliserende EVA-kontrolplatform. Overdelen i monomesh giver god støtte, og adidas LEP giver et lille ekstra skub til hvert skridt. Andre sværger til de stilfulde løbesko til daglig træning fra Stella McCartney. Deres lette Primeknit-overdel holder dine fødder veltilpasse på løbeture op til ca. 10 km. Den iøjnefaldende konstruktion er lavet i biobaseret EVA og bygget til fart. Overdelene på flere af vores sko er desuden lavet af genanvendelige materialer for at begrænse plastikforbruget. Den tanke bør kun gøre løbeturen bedre!

I SNE OG SLUD SKAL LØBEREN UD

Med løbesko til din daglige træning fra adidas kan regnvejr være det perfekte løbevejr! Vi har løbesko med RAIN.RDY-teknologi, der bruger avancerede vandtætte materialer og konstruktioner til at holde vandet ude. Andre af vores sko har en overdel med GORE-TEX, der holder dine fødder veltilpasse på de kolde dage. Løb ét skridt, én gade eller mange kilometer længere, end du troede var muligt. adidas træningssko til løb er skabt ud fra ideen om evig bevægelse og støtter et rytmisk løb, der hjælper dig med at nå dine mål.