alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sweatshirts til kvinder

 
[195]
Y-3 Sort Y-3 Knit cardiganY-3 Sort Y-3 Knit cardigan

Y-3 Knit cardigan

Y-3

Kvinder Løb Sort OTR B HZIPKvinder Løb Sort OTR B HZIP

OTR B HZIP

Kvinder Løb

1 / 5
Side:af 5

Vær parat til at møde fremtiden for sweatshirts til damer

Du kender sikkert situationen. Efter en lang dag på arbejdet, skolen eller en aften med vennerne, er det bedste at komme hjem og trække i sin favorit-sweatshirt. Problemet er bare at det er sjældent den duer til mere end hjemmebrug, så som de mere formelle begivenheder. Det er en irriterende situation som adidas heldigvis har løsningen på. Om det er looket, komforten, størrelsen eller stilen, så kan du finde svar på alle behovene i vores kæmpe kartotek af sweatshirts til kvinder. Du behøver ikke længere filosofere over, hvorvidt den allerede 20 år gamle sweatshirt er okay at have på ned til købmanden - hos adidas får du hele pakken plus det ekstra.

Definér din egen stil med en af de smarte sweatshirts til damer

Hos adidas har vi i mange, mange år arbejdet med at perfektionere vores sweatshirts til damer og erhvervet os en erfaring med at levere velproducerede sweatshirts til en store skare af mennesker. Dette bliver også afspejlet i vores bagkatalog, som har korte mavebluser og sweatshirts til den varme søndag, oversized kæmpebluser til den kolde vinterdag og slim fit til løbeturen i efterårsvinden. Uanset din præference så har vi i vores brede kollektion rigeligt at tage fat i til alle sweatshirts elskere derude. Hvad enten du er til det store og hyggelige, lille og spøjse eller farverige og flippede, så er mulighederne mangfoldige. Mange af trøjerne passer også sammen med et par tilhørende sweatpants - som kan sammensættes på kryds og tværs. Har du forelsket dig i en trøje skal intet holde dig tilbage fra at føre looket helt til dørs. Kort sagt, er du på udkig efter din næste behagelige hyggetrøje, som også gerne må være lidt tjekket eller omvendt en chik trøje som også gerne må være behagelig så bliv her på siden.