alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldstøvler til børn

 
[82]
Det store sortiment af fodboldstøvler til børn byder på stærke og komfortable designs, som kan holde til timevis af hård træning. Scor det afgørende mål i sko, der er udviklet specifikt til sporten.
1 / 2
Side:af 2

Kom længere i fodboldstøvler til børn

Kvalitetssikre fodboldstøvler til børn gør det muligt for de yngste spillere at træne på en sikker og behagelig måde. De forskellige modeller består af en stærk konstruktion, som sikrer en utrolig støtte fra start til slut af både de rolige og hurtige kampe. Det er blandt andet takket være en kombination af robuste ydersåler og elastiske PRIMEKNIT-kanter. Fra bund til overdel kan du dermed forvente en høj og vedvarende stabilitet, der vil komme de små til gode, når de sprinter, dribler eller sparker præcist til bolden.

Find smilene frem med et par fodboldsko til børn

De mange fodboldsko til børn er designet med den hårde sportsgren i tankerne. Det har ført til et hav af funktionelle støvler, der i den grad kan modstå presset fra de lange træningstimer såvel som de krævende kampe. Her er først og fremmest tale om højtydende fodboldstøvler til børn, der er ideelle til de juniorspillere, som ønsker at forbedre deres evner. Med det sagt er det også sko, der ikke blot skruer op for kvaliteten men derimod også fodboldglæden. De forskellige designs kommer i et væld af farverige nuancer, som inspirerer til at nyde spillet og frem for alt at have det sjovt på banen.

Til de energiske juniorspillere

Hos adidas kan du og dit barn gå på opdagelse i et stort sortiment af sportsko, hvis holdbare og kraftige design er perfekt til de børn, der elsker at give den gas. Brugen af stærke og dog behagelige materialer fra sål til overdel betyder, at de små kan få det meste ud af deres støvler i mange kampe frem.