alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Fodboldstøvler til børn

 
[146]
1 / 4
Side:af 4

Fodboldstøvler til børn er starten på en aktiv barndom

En rejse mod fodboldverdenens stjernehimmel kan starte fra barnsben. Socialisering og en aktiv hverdag stimulerer børn til at blive glade, motiverede og sunde. Det støtter vi op om hos adidas med et omfattende udvalg af fodboldstøvler til børn. Vi er repræsenteret på verdensberømte stadions og dit barn kan starte træningen i sit helt eget par fodboldstøvler. Det er den ultimative barnedrøm at trække i et par fodboldstøvler magen til det der sidder på fødderne af dit allerstørste idol – blot i mindre format. Aerodynamiske og drønskarpe looks sætter fart i fødderne. Samtidig er overdelene skabt i ergonomiske pasformer, som både holder fødderne på plads, og giver øget fleksibilitet. Det anerkendte og innovative Torsion System tilpasser et perfekt greb på banen, så du står fast. Dog ikke mere fast, end du på et splitsekund kan accelerere eksplosivt takket være unikke Agility-knopper.

Lad netmaskerne blafre i børnefodboldstøvler!

Grus, græs, kunststof eller indendørs? Fodboldstøvler til børn byder på noget til det hele. Specialudviklede knop-konfigurationer giver barnet de bedste forudsætninger på grønsværen. Til gymnastiktimerne i skolen eller til de sjove indendørsturneringer på halvgulv kan bold-glade børn stå fast takket være skridsikre gummisåler. Frygt ikke de hårde underlag, for stødabsorbering og masser af små indbyggede kapsler gør det komfortabelt at løbe og hoppe. Fodboldstøvler til børn er podernes vej ind i en folkekær sport med nye venskaber og personlige sejre. Er vejret varmt sørger mesh-paneler for optimeret ventilation, så fødderne holdes tørre og behagelige. 3-Stripes samt masser af farver er lige det, børn i alle aldre drømmer om, når den står på fodboldtræning og -kampe. Både små og store børn i alderen fra 4-16 år kan lade adidas følge dem i udviklingen. Til de mindre børn er snøreløse konstruktioner et sikkert hit, så de ikke skal bøvle med snørebånd der går op.