alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Mountainbike

 
[98]
1 / 3
Side:af 3

Alt til mountainbike og dine off-road ridt

MTB-sport har aldrig været mere populær. De kraftige terrængående cykler med brede dæk er nemme at snuppe til hverdag og i fritiden. Tag et ride alene eller nyd det sociale fællesskab med venner og klubkammerater. Men husk lige det rette look først. Det skaber nemlig forudsætningen for komfort og motivation. Hos adidas er mountainbike selvfølgelig også en sportsgren der tæller. Den er internationalt anerkendt til verdensturneringer, og du kan blive klædt på som de professionelle! Der er altid garanti for sved på panden med action på mountainbike. Derfor er rigtig meget af tøjet designet med AEROREADY-teknologien, der er i stand til at skabe fugtabsorbering. Dermed kan du holde dig tør på cykelturen.

Hold formen ved lige på mountainbike!

Hos adidas har vi ambitioner om at reducere emissioner, hvilket bl.a. ses på mountainbiketøj i genanvendt polyester. Det er noget, som sender dig mere miljøbevidst ud på dine mountainbikecykelture, som i forvejen er en miljøvenlig transportform. Sol, regn eller blæst. Ingen af delene kan slå dig ud. Det er op i sadlen og ud med fart over feltet. Nyd godt af overdele med UV-beskyttelse året rundt, eller træk i nogle af de regn- og vindtætte jakker. Der er tænkt på alle detaljer, så dine ridt bliver komfortable på alle måder. Længere rygstykke yder ekstra beskyttelse mod sprøjt bagfra og sørger for at holde træk ude. Lommer og andre finesser giver dig plads til gels, energibarer, lappegrej eller hvad du ellers har med.

Mere end blot tøj til mountainbike

Erfaring fra 1949 krydret med eget specialistmærke inden for mountainbikesko. Så er scenen sat til fodtøj i topkvalitet fra adidas. Five Ten er serien, som sørger for optimal fodkomfort, når du er aktiv på mountainbike. Stødabsorbering og ekstra tå-beskyttelse samt slidstærke såler med eminente greb sørger for, at du kan stå godt fast i pedalerne. Tilbehør kommer du heller ikke til at mangle, der er nok af både sokker, tasker, kasketter og alt mulig andet.