alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

løbesko til kvinder

 
[543]
1 / 12
Side:af 12

Løbesko til damer med fuld fart fremad

Løb er ikke længere blot en trend, men en sportsform, som for længst har forplantet sig permanent i Danmark. Det er så nemt lige at trække i et par løbesko og tilhørende outfit. Løbesko til damer er dit valg, når du skal frem over stepperne med komfort. Her er noget for både begyndere, amatører og professionelle. Dit niveau er ingen begrænsning for at komme afsted i det fri og tanke energi op. Hos adidas sørger vi nemlig for, at dine fødder er klædt på til strabadserne. Alle vores innovative teknologier er klar til at gøre løbesport sjovt og behageligt for dig. Årtiers udvikling koblet med nutidig fremsynethed giver dig løbesko til damer, som optimalt indtager de underlag, du nu engang møder på din løbetur. Boost er en af de teknologier, der er perfekt integreret i mange løbesko til damer. Den sørger nemlig for energifrigivelse ved hvert skridt, så du får lidt ekstra hjælp, når skridtene bliver tunge.

Klar, parat start i hurtige løbesko til kvinder

Valg af løbesko til damer afhænger meget af, hvor du løber mest. Står den på trail running skal du gå efter sko med maser af trækkraft. Her er modeller med Continental™ såler et oplagt valg, da de yder maksimalt greb. Overdele i Primeknit kommer du ikke udenom i sortimentet med løbesko til damer. Materialerne giver en sok-lignende fornemmelse, så du opnår en bedre pasform. Samtidig følger elasticiteten dine bevægelser og dermed er linjen til en mere naturlig løbestil lagt. Løb udendørs hele året er muligt i adidas løbesko til damer. I varmt vejr sørger OrthoLite® sammen med Primeknit for at holde klimaet antibakterielt og ventilerende. Står den modsat på sjap og mudder er vandtæt og åndbart GORE-TEX® din redning. Skal du afsted på hård asfalt eller løbebånd kan du med fordel kigge efter løbesko med Bounce, der yder optimal stødabsorbering.