alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

træningstøj

 
[1624]
Yoga Essentials High-Waisted Short tights
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT T-shirt
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT shorts
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Techfit Training Short tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
FARM Rio Wide-Leg træningsbukser
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Træningsshorts
AlphaStrength Woven Zip bukser
Techfit Training Short tights
3-Stripes Team træningsdragt
Future Icons heldragt
3-Stripes Cotton tights
Badge of Sport joggingdragt
Colorblock Fleece hættetrøje
Designed to Move Logo shorts
adidas by Stella McCartney TruePurpose Training tights
Training Colorblock bukser
Primeblue Designed 2 Move Logo Sport T-shirt
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport tights
Future Icons 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Yoga Essentials Print 7/8 tights
Versatile Train Woven bukser
AEROREADY Designed for Movement shorts
Techfit 3-Stripes tights
COLD.RDY Træningsbukser
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Yoga Essentials High-Waisted tights
Designed for Training T-shirt
AEROREADY Designed for Movement træningsbukser
Training Essentials 7/8 tights (til gravide)
Techfit 3-Stripes Training T-shirt
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
AEROREADY Designed for Movement shorts
Optime Training Croc Emboss 7/8 tights
Workout Front Rack Impact Print T-shirt

Træningstøj danner god basis for dine udfoldelser på sportsbanen

En frisk omgang morgenworkout, fyraftenstræning eller en rask løbetur om aftenen. Træningstøj er løsningen, når du har brug for alsidig beklædning til noget af det hele hver dag. Opvarmning, træning og konkurrencer – adidas sørger for, at du kan holde fokus og give den fuld gas i den rette udrustning. Du får naturligvis den optimale kombination af funktion og mode, så du kan møde stilet op til dine næste gym-sessions. 3-Stripes lader dig performe med attitude og sporty signalværdi, så du både kan folde dig ud og strække ud med fuld komfort. Elastan og atletiske snit giver kroppen frirum til at yde maksimalt, hvilket gælder både før, under og efter sport. Høj eller lav intensitet – adidas træningstøj kender ingen begrænsninger. Luftventilerende mesh-stykker og AEROREADY er nogle af de funktioner, som giver et tørt og behageligt kropsmiljø. Derfor kan du presse til din komfortzone uden at gå på kompromis med komforten.

Forberedt til din næste træning

Det rette træningstøj er nøglen til din næste performance. Motivationen opretholdes, når kroppen kan mærke tekstilernes blødhed og du kan nå ud i alle stillinger. Det sørger adidas træningstøj for, så du kan hoppe, løbe, danse, cykle og løfte vægte uden generende elementer. Det gælder uanset, om du vælger de baggy looks til en gang kickboxing eller tætte tights og sports-bh’er til yoga og meget andet. Du kan træne, som det passer dig – med visheden om, at dit træningstøj er skabt til formålet. Motion er mange ting og det ses på det alsidige udvalg. Børn bliver klædt på til at løbe om kap, unge kan pleje kroppen i fitnesscenteret og voksne kan få bugt med overflødige kilo. Sortimentet med træningstøj sørger både for funktionalitet og mode, så alle aldersgrupper kan nyde vejen til et sundere liv. Også takket være de genanvendte materialer, så miljøet samtidig skånes.