alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Kvinder · Tennis

 
[176]
Club Tennis Pleated skørt
Club Tennis skørt
Club Tennis Pleated skørt
Adizero Ubersonic 4 Clay Court Tennis sko
Adizero Ubersonic 4 Tennis sko
Adizero Ubersonic 4 Tennis sko
GameCourt 2.0 Tennis sko
Club Tennis shorts
Club Tennis skørt
Club Tennis tanktop
Tennis Match skørt
Essentials Logo rygsæk
Cushioned ankelsokker, 3 par
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Essentials Logo sportstaske, medium
Cushioned ankelsokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Low-Cut sokker, 3 par
No-show sokker, 3 par
RACKET BAG CONTROL 3.0
Essentials Logo sportstaske, extra small
Low-Cut sokker, 3 par
No-Show sokker, 3 par
Tennis svedbånd, small
Tennis pandebånd
Trolley taske, medium
Lightweight Embroidered Baseball kasket
Essentials Logo bæltetaske
TENNIS CRW SOCK
No-show sokker, 3 par
Adipower #Greenpadel Padel ketcher
TENNIS CRW SOCK
DRIVE 3.1
Padel greb
Low-Cut sokker, 3 par
Tennis Match tanktop
Baseball kasket
Baseball kasket
Ankelsokker, 3 par
Club Tennis tanktop
AVACOURT SKO
1 / 4
Side:af 4

Find det perfekte tennisudstyr til kvinder

Når du jagter et hårdt baghåndsslag ned ad banen eller stormer mod nettet for at lægge pres på modstanderen, er dit tøj og udstyr det sidste, du tænker på. Men det kan sagtens have indflydelse på din præstation. Først når du kan fokusere 100 % på spillet, fordi du ved, at alt andet er på plads, kan du nå dit fulde potentiale. Derfor skal nederdelen, toppen og selvfølgelig tennisskoene være af bedre kvalitet og valgt specifikt til dine behov, din spillestil og dit temperament på banen. Giv dig selv ideelle vilkår under alt fra opvarmning og slagtræning til de afgørende kampe, så du får de bedste muligheder for at sætte matchbolden ind.

Udforsk tenniskollektionen hos adidas

Tennis har altid været en af sportsverdenens mest stilfulde discipliner. Og dens overlapning med moden har en næsten lige så omfattende historie som sporten selv. Polo-T-shirts, svedbånd, kasketter, nederdele og tennissko er nogle af eksemplerne på tjekket sportstøj, som har taget turen fra tennisbanen til garderober i hele verden. I løbet af det seneste år er en ny bølge af tennisinspireret mode rullet ind over gågader og Instagram-profiler. Gå på opdagelse i den moderne tennisæstetik, og føj lidt af tennisbanens magi til din hverdagsgarderobe med adidas’ udvalg af tennisudstyr til kvinder.

Find det perfekte tennisudstyr til kvinder til din næste tur på tennisbanen

Vores kollektion er skabt til at være flot, føles fantastisk og hjælpe dig med at yde dit bedste. Tag de bedste materialer og den nyeste teknologi fra adidas tenniskollektion med dig på banen – resten er op til dig.