alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Kvinder · Tennis

 
[150]
1 / 4
Side:af 4

Find det perfekte tennisudstyr til kvinder

Når du jagter et hårdt baghåndsslag ned ad banen eller stormer mod nettet for at lægge pres på modstanderen, er dit tøj og udstyr det sidste, du tænker på. Men det kan sagtens have indflydelse på din præstation. Først når du kan fokusere 100 % på spillet, fordi du ved, at alt andet er på plads, kan du nå dit fulde potentiale. Derfor skal nederdelen, toppen og selvfølgelig tennisskoene være af bedre kvalitet og valgt specifikt til dine behov, din spillestil og dit temperament på banen. Giv dig selv ideelle vilkår under alt fra opvarmning og slagtræning til de afgørende kampe, så du får de bedste muligheder for at sætte matchbolden ind.

Udforsk tenniskollektionen hos adidas

Tennis har altid været en af sportsverdenens mest stilfulde discipliner. Og dens overlapning med moden har en næsten lige så omfattende historie som sporten selv. Polo-T-shirts, svedbånd, kasketter, nederdele og tennissko er nogle af eksemplerne på tjekket sportstøj, som har taget turen fra tennisbanen til garderober i hele verden. I løbet af det seneste år er en ny bølge af tennisinspireret mode rullet ind over gågader og Instagram-profiler. Gå på opdagelse i den moderne tennisæstetik, og føj lidt af tennisbanens magi til din hverdagsgarderobe med adidas’ udvalg af tennisudstyr til kvinder.

Find det perfekte tennisudstyr til kvinder til din næste tur på tennisbanen

Vores kollektion er skabt til at være flot, føles fantastisk og hjælpe dig med at yde dit bedste. Tag de bedste materialer og den nyeste teknologi fra adidas tenniskollektion med dig på banen – resten er op til dig.