alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Disney

 
[215]
Disney Mickey and Friends joggingbukser
Disney Mickey and Friends træningsdragt
Disney Toy Story træningsjakke
adidas x Marvel Winterplay Superhero Adventures støvler
Disney Mickey and Friends træningsdragt
Stan Smith sko
Disney Mickey and Friends T-shirt
Disney Daisy Duck T-shirt
adidas x Disney Racer TR21 Toy Story Woody sko
adidas x Disney Minnie and Daisy rygsæk
De Utrolige hættetrøje
Stan Smith sko
adidas x Disney Muppets joggingbukser
adidas x Disney Advantage Muppets Lace sko
adidas x Disney Toy Story sommersæt
Adizero Ambition Black Panther 2.0 sko
Disney Mickey og Friends windbreaker
adidas x Marvel Suru365 Superhero Adventures Slip-On sko
Disney Graphic T-shirt
adidas x Marvels Spider-Man sommersæt
Ultraboost 5.0 DNA x Marvel Black Panther 2 Running Sportswear Lifestyle sko
Disney Crew sokker, 2 par
Disney Mickey and Friends T-shirt
Gamemode Firm Ground støvler
Disney Superstar 360 sko
Marvel Black Panther Graphic hættetrøje
Superstar sko
Disney Graphic T-shirt
adidas x Disney Daisy Duck kjole
adidas x Marvel AltaSwim Super Hero Adventures sandaler
adidas x Disney Suru365 Miss Piggy Muppets Slip-On sko
Disney Graphic T-shirt
Disney Sport Long Sleeve T-shirt
Disney Sport Long Sleeve T-shirt
adidas x Disney Advantage Muppets Hook-and-Loop sko
Disney Sport Long Sleeve T-shirt
adidas x Marvel Black Panther sommersæt
Disney Superstar 360 sko
adidas x Disney Muppets T-shirt
adidas x Disney Mickey Mouse sommersæt
Frozone hættetrøje
Marvel Black Panther SL20.3 sko
Loose Disney sweater
1 / 5
Side:af 5

Disney-tøj: Favoritterne fusioneret med sportiness

De største og kendte samarbejder med adidas, og der er dømt vidensdeling på ypperste niveau. Underholdning kombineret med professionel sport munder ud i adidas Disney. Børn og voksne med hang til ikoniske karakterer og superhelte se med her. Disney-tøj er velkendte figurer i et farveflor. Naturligvis med vores teknologier som grundsten. Dyrk sport i din ønskede intensitet, mens du opretholder en behagelig kropsfornemmelse med AEROREADYTM indarbejdet i dit Disney-tøj til at skabe svedtransportering, så du holder dig tør, når sved og fugt melder sig. Tøj, sko og tilbehør. adidas Disney er din komplette kampuniform med de kendte Disney-figurer. Legendariske designs og udtryk blander humor med innovativ sportsviden til sjove fritidsaktiviteter eller almindelig skoletid. adidas Disney er med fra morgen til aften og sengetid. Der er superkraft og super viden fra to brancher med hver vores brand-identitet. Alt går op i en højere enhed med Disney-tøj på kroppen.

adidas Disney: Succesen er i hus!

Der er dømt cuteness, genkendelighed og aktive timer hele vejen rundt. adidas Disney klæder dig på til vands, til lands og i luften. Lad sko med yndlingsfiguren give dig ekstra energi! Vores Boost-såler yder energireturnering, så sport og fritid bliver en leg. adidas Disney er fortid, nutid og fremtid med også bæredygtighed inkluderet. Økologisk bomuld mod barnehuden er blød og uden kemikalier, eller hvad med Disney-tøj i 100 procent genanvendt polyester, så emissioner og ressourceforbruget kan reduceres optimalt? Iklæd dit barn i et par laceless sko eller nogle med velcroluk for nemhedens og komfortens skyld. Naturligvis med en sjov Disney-figur, der kigger op fra snuden med et finurligt udtryk. Al vores sportslige ekspertise smeltes sammen med filmlærredets uovervindelige stjerner. Der er konstant glæde ved at bære produkter fra adidas Disney. Massevis af årtiers viden forenes med amerikansk animation og tysk sportsinnovation.