alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Disney

 
[228]
adidas x Disney Daisy Duck tights
Disney Crew sokker, 2 par
Disney Mickey and Friends træningsdragt
Hue
Disney Sport hættetrøje
Superstar sko
Disney Toy Story træningsjakke
NMD_V3 sko
Nizza Hi RF sko
ULTRABOOST 5.0 DNA x BP 2
Disney Daisy Duck T-shirt
ULTRA 4D
Superstar 360 sko
adidas x Disney Superstar 360 sko
adidas x Disney Muppets Crew sweatshirt
Marvel Avengers Thor Adizero Fastcourt 1.5 Handball sko
Disney Mickey and Friends T-shirt
Disney Mickey and Friends hættetrøje
Black Panther Graphic T-shirt
GAMEMODE FG
adidas x Disney Superstar 360 sko
Marvel Thor Crazyflight Mid Volleyball sko
Disney Mickey and Friends træningsdragt
SL20.3 BP
adidas x Marvel's Miles Morales sokker, 2 par
adidas x Disney Originals Flex sko
DISNEY GFX SS
Black Panther Graphic bukser
Disney Mickey and Friends joggingbukser
Disney Mickey and Friends T-shirt
adidas x Marvel Black Panther rygsæk
Black Panther Graphic tanktop
adidas x Marvel Black Panther bukser
Disney Mickey and Friends hættetrøje
Disney Mickey and Friends træningsjakke
Disney Sport T-shirt
Disney Mickey og Friends windbreaker
Techfit Marvel Black Panther Long Sleeve trøje
DISNEY LS
adidas x Marvel Black Panther Fleece hættetrøje
DISNEY LS
Marvel Black Panther badeshorts
Exhibit B Candace Parker Mid sko
1 / 5
Side:af 5

Disney-tøj: Favoritterne fusioneret med sportiness

De største og kendte samarbejder med adidas, og der er dømt vidensdeling på ypperste niveau. Underholdning kombineret med professionel sport munder ud i adidas Disney. Børn og voksne med hang til ikoniske karakterer og superhelte se med her. Disney-tøj er velkendte figurer i et farveflor. Naturligvis med vores teknologier som grundsten. Dyrk sport i din ønskede intensitet, mens du opretholder en behagelig kropsfornemmelse med AEROREADYTM indarbejdet i dit Disney-tøj til at skabe svedtransportering, så du holder dig tør, når sved og fugt melder sig. Tøj, sko og tilbehør. adidas Disney er din komplette kampuniform med de kendte Disney-figurer. Legendariske designs og udtryk blander humor med innovativ sportsviden til sjove fritidsaktiviteter eller almindelig skoletid. adidas Disney er med fra morgen til aften og sengetid. Der er superkraft og super viden fra to brancher med hver vores brand-identitet. Alt går op i en højere enhed med Disney-tøj på kroppen.

adidas Disney: Succesen er i hus!

Der er dømt cuteness, genkendelighed og aktive timer hele vejen rundt. adidas Disney klæder dig på til vands, til lands og i luften. Lad sko med yndlingsfiguren give dig ekstra energi! Vores Boost-såler yder energireturnering, så sport og fritid bliver en leg. adidas Disney er fortid, nutid og fremtid med også bæredygtighed inkluderet. Økologisk bomuld mod barnehuden er blød og uden kemikalier, eller hvad med Disney-tøj i 100 procent genanvendt polyester, så emissioner og ressourceforbruget kan reduceres optimalt? Iklæd dit barn i et par laceless sko eller nogle med velcroluk for nemhedens og komfortens skyld. Naturligvis med en sjov Disney-figur, der kigger op fra snuden med et finurligt udtryk. Al vores sportslige ekspertise smeltes sammen med filmlærredets uovervindelige stjerner. Der er konstant glæde ved at bære produkter fra adidas Disney. Massevis af årtiers viden forenes med amerikansk animation og tysk sportsinnovation.