alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Disney

 
[216]
adidas x Disney Daisy Duck Crew sweatshirt
Disney Mickey and Friends træningsdragt
Adizero Ambition Black Panther 2.0 sko
Stan Smith sko
adidas x Marvel Winterplay Superhero Adventures støvler
adidas x Disney Mickey Mouse joggingsæt
Disney Mickey and Friends joggingbukser
Gamemode Firm Ground støvler
Disney Superstar 360 sko
adidas x Disney Racer TR21 Toy Story Woody sko
Disney Mickey and Friends træningsdragt
Disney Mickey og Friends windbreaker
Disney Crew sokker, 2 par
De Utrolige hættetrøje
adidas x Disney Advantage Muppets Lace sko
Disney Mickey and Friends T-shirt
Ultraboost 5.0 DNA x Marvel Black Panther 2 Running Sportswear Lifestyle sko
Stan Smith sko
adidas x Disney Muppets joggingbukser
Superstar sko
Disney Sport Long Sleeve T-shirt
adidas x Marvel Black Panther sommersæt
adidas x Disney Toy Story sommersæt
Disney Sport Long Sleeve T-shirt
Disney Mickey and Friends T-shirt
adidas x Marvel AltaSwim Super Hero Adventures sandaler
Disney Graphic T-shirt
adidas x Disney Daisy Duck kjole
adidas x Disney Muppets T-shirt
adidas x Marvels Spider-Man sommersæt
Frozone hættetrøje
Disney Sport T-shirt
Disney Superstar 360 sko
Stan Smith sko
adidas x Marvel Black Panther bukser
adidas x Disney Suru365 Winnie the Pooh Slip-On sko
adidas x Disney Suru365 Miss Piggy Muppets Slip-On sko
adidas x Disney Mickey Mouse sparkedragt
adidas x Disney Originals Flex sko
Disney Sport Long Sleeve T-shirt
adidas x Disney Advantage Muppets Hook-and-Loop sko
adidas x Marvel Suru365 Superhero Adventures Slip-On sko
Disney Graphic Short Sleeve T-shirt
1 / 5
Side:af 5

Disney-tøj: Favoritterne fusioneret med sportiness

De største og kendte samarbejder med adidas, og der er dømt vidensdeling på ypperste niveau. Underholdning kombineret med professionel sport munder ud i adidas Disney. Børn og voksne med hang til ikoniske karakterer og superhelte se med her. Disney-tøj er velkendte figurer i et farveflor. Naturligvis med vores teknologier som grundsten. Dyrk sport i din ønskede intensitet, mens du opretholder en behagelig kropsfornemmelse med AEROREADYTM indarbejdet i dit Disney-tøj til at skabe svedtransportering, så du holder dig tør, når sved og fugt melder sig. Tøj, sko og tilbehør. adidas Disney er din komplette kampuniform med de kendte Disney-figurer. Legendariske designs og udtryk blander humor med innovativ sportsviden til sjove fritidsaktiviteter eller almindelig skoletid. adidas Disney er med fra morgen til aften og sengetid. Der er superkraft og super viden fra to brancher med hver vores brand-identitet. Alt går op i en højere enhed med Disney-tøj på kroppen.

adidas Disney: Succesen er i hus!

Der er dømt cuteness, genkendelighed og aktive timer hele vejen rundt. adidas Disney klæder dig på til vands, til lands og i luften. Lad sko med yndlingsfiguren give dig ekstra energi! Vores Boost-såler yder energireturnering, så sport og fritid bliver en leg. adidas Disney er fortid, nutid og fremtid med også bæredygtighed inkluderet. Økologisk bomuld mod barnehuden er blød og uden kemikalier, eller hvad med Disney-tøj i 100 procent genanvendt polyester, så emissioner og ressourceforbruget kan reduceres optimalt? Iklæd dit barn i et par laceless sko eller nogle med velcroluk for nemhedens og komfortens skyld. Naturligvis med en sjov Disney-figur, der kigger op fra snuden med et finurligt udtryk. Al vores sportslige ekspertise smeltes sammen med filmlærredets uovervindelige stjerner. Der er konstant glæde ved at bære produkter fra adidas Disney. Massevis af årtiers viden forenes med amerikansk animation og tysk sportsinnovation.