alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Samba

 
[50]
logo

SAMBA ORIGINALS

Denne klassiske silhuet skabte overskrifter i fodboldverdenen, før den tog skridtet videre ud på gaderne. Pressen kaldte den Samba, og vi har brugt navnet lige siden samt bevaret den smagfulde, lave silhuet og sålen i naturgummi, der gør den til en klassiker i enhver garderobe.
Futsal Hvid SAMBA CLASSICFutsal Hvid SAMBA CLASSIC

SAMBA CLASSIC

Futsal

Originals Grøn Samba skoOriginals Grøn Samba sko

Samba sko

Originals

Originals Sort Samba ADV skoOriginals Sort Samba ADV sko

Samba ADV sko

Originals

Originals Sort Samba skoOriginals Sort Samba sko

Samba sko

Originals

Originals Beige Samba skoOriginals Beige Samba sko

Samba sko

Originals

Originals Blå Samba skoOriginals Blå Samba sko

Samba sko

Originals

Golf Hvid Samba Golf skoGolf Hvid Samba Golf sko

Samba Golf sko

Golf

1 / 2
Side:af 2

Ikoniske Samba adidas har hængt ved siden den spæde start

Oprindeligt designet til fodboldbanen. Nu bragt til hverdagen i designs tro imod tidligere tiders modeller. Samba adidas er den udødelige klassiker, der trofast har fulgt adidas siden den spæde start. Adi Dassler lancerede den første udgave tilbage i 50’erne, hvorefter det skelsættende stykke fodtøj satte nye rammer for innovation og teknologisk formåen. De moderne udgaver af adidas Samba omfavner fortsat det autentiske look via strømlinede designs og klassiske farver prydet med de historiske 3-Stripes på overdelen. Indtag verden i et stykke fodtøj, der hylder fortidens ikoner. Anvendelsesmulighederne kender ingen begrænsninger.

adidas Samba kombinerer det klassiske look med moderne teknologier

Blød overdel i fuldnarvet læder samt for i syntetisk materiale smyger sig om din fod og resulterer i en sublim pasform med uanet komfort. Det tilsat en snørelukning, der giver mulighed for at tilpasse og justere dine Samba adidas, så de matcher din unikke fodform. OrthoLite® er den innovative indersål, der forhindrer bakterier i at opstå og deri minimerer lugtgener. Nu kan du bevare den friske følelse dagen igennem. Også når de daglige aktiviteter byder på intense udfoldelser, der får kroppen til at arbejde og pulsen til at stige. Det autentiske ydre tilsat en stribe moderne teknologier, så du kan kombinere fortid og nutid.

Træd ind i en verden af kombinationsmuligheder

De legendariske adidas Samba viger ikke tilbage, men giver dig fodtøj, der ej kender grænser. Suppler dine Samba adidas med et par simple jeans, og bliv klar til hverdagens mange indslag. Træk i et sporty outfit og et par af de ikoniske modeller for derefter at begive dig afsted på inspirerende ture i cykelsadlen. Giv rivalen kamp til stregen med et par solide driblinger og et velkoordineret målskud iført en legendarisk model, der med god grund havde sin start på fodboldbanen. Det er dit liv og dine valg. Du dikterer rammerne.