alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Samba

 
[29]
kollektion
Pris
249 kr. - 2.199 kr.
2492199

Ikoniske Samba adidas har hængt ved siden den spæde start

Oprindeligt designet til fodboldbanen. Nu bragt til hverdagen i designs tro imod tidligere tiders modeller. Samba adidas er den udødelige klassiker, der trofast har fulgt adidas siden den spæde start. Adi Dassler lancerede den første udgave tilbage i 50’erne, hvorefter det skelsættende stykke fodtøj satte nye rammer for innovation og teknologisk formåen. De moderne udgaver af adidas Samba omfavner fortsat det autentiske look via strømlinede designs og klassiske farver prydet med de historiske 3-Stripes på overdelen. Indtag verden i et stykke fodtøj, der hylder fortidens ikoner. Anvendelsesmulighederne kender ingen begrænsninger.

adidas Samba kombinerer det klassiske look med moderne teknologier

Blød overdel i fuldnarvet læder samt for i syntetisk materiale smyger sig om din fod og resulterer i en sublim pasform med uanet komfort. Det tilsat en snørelukning, der giver mulighed for at tilpasse og justere dine Samba adidas, så de matcher din unikke fodform. OrthoLite® er den innovative indersål, der forhindrer bakterier i at opstå og deri minimerer lugtgener. Nu kan du bevare den friske følelse dagen igennem. Også når de daglige aktiviteter byder på intense udfoldelser, der får kroppen til at arbejde og pulsen til at stige. Det autentiske ydre tilsat en stribe moderne teknologier, så du kan kombinere fortid og nutid.

Træd ind i en verden af kombinationsmuligheder

De legendariske adidas Samba viger ikke tilbage, men giver dig fodtøj, der ej kender grænser. Suppler dine Samba adidas med et par simple jeans, og bliv klar til hverdagens mange indslag. Træk i et sporty outfit og et par af de ikoniske modeller for derefter at begive dig afsted på inspirerende ture i cykelsadlen. Giv rivalen kamp til stregen med et par solide driblinger og et velkoordineret målskud iført en legendarisk model, der med god grund havde sin start på fodboldbanen. Det er dit liv og dine valg. Du dikterer rammerne.