alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodboldstøvler

 
[253]
1 / 6
Side:af 6

Mål assists og driblinger i adidas fodboldstøvler

Kom foran i spillet med adidas fodboldstøvler eller fodboldsko. Intet er overladt til tilfældighederne. Overdele i Primeknit betyder optimal pasform. Din fod omfavnes på samme vis som dine strømper formår at gøre det. Letvægtsfølelse og åndbarhed er prioriteret, så du kan yde dit bedste, når kampen fløjtes i gang. Ydersål med sprøjtestøbt TPU styrker fodens fleksibilitet, mens revolutionerende formstøbte 3D-hæle giver stabilitet. Intet der hæmmer, tynger eller skaber usikker grund. Støttende ankelstykker, så du undgår farlige tvist, eller en lav Clawcollar-kant, der stabiliserer ved at låse foden fast i støvlen. Snøreløse konstruktioner eller klassiske modeller med snørebånd. Valget er dit. Dit spil er unikt. Det skal din fodboldstøvle eller fodboldsko selvfølgelig vise frem. 

Styrk dit spil med adidas' fodboldstøvler

Tag øjeblikket ind. Boldkontrol og overblik, når det igen er tid til at indtage banen og vippe modstanderen af pinden. Flyv forbi forsvaret. Målet i sigte. Ingen tøven. Et selvsikkert, kraftigt skud og holdkammeraterne jubler. Sejren er inden for rækkevidde. Styrk dit spil med det rette udstyr. Fodboldstøvler og fodboldsko er en vigtig del af spillet. Her er der ikke plads til at gå på kompromis. Hverken når det drejer sig om den ugentlige træning eller den afgørende kamp mod rivalerne. Sortimentet af adidas fodboldstøvler gør dig klar til kamp. Komforten er i top. Støvlen er som en forlængelse af din fod. Funktionaliteten er i fokus. Du bliver ét med banen og bolden.

Altid en unik fodboldsko til dig

Tilfør kant til din spilleuniform. Klassiske fodboldstøvler og fodboldsko i simple farver og minimalistiske designs bringer stil og elegance til dit spil. Med 3-Stripes indskriver du dig i en legendarisk historie. Årtiers erfaring samlet i et produkt. Modeller i vovede designs og iøjnefaldende pang- eller multifarver til dig, der ikke er bange for at følge de nyeste tendenser. Livet er for kort til at holde sig tilbage. Så hvorfor ikke kaste sig ud i det?