alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldstøvler

 
[215]
1 / 5
Side:af 5

Skru op for din præstation med et par smarte fodboldstøvler

En sikker og funktionel fodboldstøvle er en essentiel del af dit sportsudstyr, når du benhårdt går efter at forbedre din præstation. Af samme grund kan du hos adidas vælge blandt et hav af støvler, hvis utrolige ydeevne ikke er til at tage fejl af. De mange designs byder på en lang række smarte elementer, der spænder bredt fra stødabsorberende såler til strækbare og fleksible kanter i PRIMEKNIT. Det er med andre ord solide fodboldsko, som du med fordel kan hoppe i, uanset om du spiller for sjov med vennerne eller yder dit bedste i vigtige turneringer.

Få mere ud af din sport i stærke fodboldsko

En moderne fodboldsko skal være i stand til at levere en optimal komfort, hvad end du sprinter efter bolden eller dribler rundt om modstanderen. Derfor er de mange fodboldstøvler skabt specifikt til den krævende sportsgren, hvilket har ført til et stort sortiment af innovative designs. Du kan dermed forvente en suveræn støtte fra modellernes kraftige ydersåler og forstærkede overdele, som i fællesskab sikrer en høj stabilitet i alt lige fra hurtige retningsskift og eksplosive bevægelser til præcise boldberøringer.

Giv den maksimalt gas kamp efter kamp

De forskellige sportssko hos adidas er alle kendetegnet af en utrolig styrke, der i særdeleshed gør dem velegnede til de hårde og naturligvis også underholdende fodboldkampe. Kombinationen af solide konstruktioner og hårdføre materialer resulterer nemlig i en holdbarhed, som du kan nyde godt af i mange fremtidige turneringer. De funktionelle designs er lette at rense og vedligeholde, hvilket giver dig muligheden for bekymringsfrit at give den maksimalt gas til både kamp og træning.