alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Superstar

 
[116]
Superstar står for ikonisk design, som gør det let for dig at komme igennem dagen på en behagelig og stilig måde. Det er sko og tøj, der kombinerer komfort med en suveræn æstetik.
Launch Brand Campaign 2023 Fall Winter image

SUPERSTAR ORIGINALS

Den klassiske Superstar-sko i læder blev skabt til basketball, men den blev adopteret af hiphop- og skatemiljøet og ændrede gamet, lige så snart den trådte ud af banen. Nu bæres den ikoniske sko med skaltåen verden over takket være dens eksklusive konstruktion og tidløse silhuet. Én gang klassiker, altid klassiker.
1 / 3
Side:af 3

Superstar - Perfekt til hverdagens eventyr

Det er efterhånden flere årtier siden, at det første par Superstar kom på markedet. De stilige sneakers landede med et brag, og deres popularitet er ikke ligefrem dalet i de efterfølgende år. Tværtimod er der siden 70’erne blevet skabt utallige versioner af den ikoniske skomodel, samt et stort udvalg af funktionelt sportstøj. Denne popularitet er i høj grad takket være den utrolige kvalitet, der fra dag ét har været en selvfølge, når det kommer til både sko og beklædning. Det er nemlig designs, der er skabt ved hjælp af innovative teknologier og moderne materialer. Du kan derfor forvente en vedvarende komfort og en behagelig åndbarhed af alt fra dette mærke.

Bliv godt klædt på i Superstar adidas

Ikonisk design, der lever op til sit ry. Det er præcis det, som du vil finde i de mange kollektioner hos adidas. Det store og varierede udvalg byder på en lang række af forskellige styles, der alle kombinerer det velkendte streetstyle look med moderne og komfortable materialer. Superstar adidas er med andre ord designs, som du kan hoppe i, hvad end du løber igennem byen, eller slapper af derhjemme. Du har rig mulighed for at blive klædt på fra top til tå i mærket, da det alsidige sortiment indeholder alt lige fra let sportstøj til de klassiske sneakers.

Historisk design og innovativ bæredygtighed

De mange af mærkets kollektioner bærer alle præg af den berømte æstetik, samt de nyeste og mest bæredygtige tekstiler. Af denne grund vil du støde på både sko og beklædning, der er lavet af miljøvenlige og genanvendelige materialer. Det er gældende for de seneste designs, såvel som de utallige adidas Originals Superstar.