Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis levering på ordrer over DKK 500
30 dages gratis returnering og bytte

adidas Originals Superstar

(68 Produkter)
Pris
199 kr. - 2,499 kr.

50 ÅR MED SUPERSTAR

Superstar landede på de hårde trægulve i 70'erne som den første lave basketballsko i læder. 50 år senere er den en af de mest indflydelsesrige sko nogensinde. Og den fortsætter.

Den markante skaltå og den glatte overdel i kolæder adskilte Superstar fra de traditionelle basketballsko i lærred. Sneakeren gjorde sit indtog hos både atleter og kunstnere.

Det startede på banen og bredte sig til gaderne, scenen, skateparken og alle andre steder. Fra 90'erne var Superstar en go-to for creators i ethvert felt.

Superstar blev forvandlet til et ikon af kulturen omkring den og har fortjent sin plads på podiet i sine 50 år. Den er en del af uniformen for creators, der er forud for deres tid.

1 / 2
Side:af 2

adidas Originals Superstar - et historisk sneakers ikon

Præcist som Stan Smith skoen rager adidas Originals Superstar skoen op som et fyrtårn i ikke blot adidas’ historie, men i hele sneakers-kulturen på verdensplan. Superstar skoen blev lanceret i 1969 og blev hurtigt taget til sig af de professionelle amerikanske NBA basketballspillere. Skoens klassiske design har overlevet alle modetrends igennem snart et halvt århundrede, og står ligeså skarpt idag i sin enkle æstetiske minimalisme, som da den så dagens lys for første gang i slutningen af 60erne.

Superstar skoens opbygning og design

adidas Originals Superstar var tiltænkt som en lav-profils udgave af den oprindelige Pro Model-basketballstøvle. Den minder i sin lave udformning om den anden Original, Stan Smith Skoen. adidas Originals Superstar har om nogen været varemærket for adidas tre klasiske striber. Den er bygget med den efterhånden klassiske slidstærke skaltå på fronten og formet i blødt men robust læder samt en stærk gummisål, der har levet op til kravene om smidighed og ballast, siden de professionelle NBA-spillere tog den til sig i starten af 70erne. Ligesom Stan Smith skoen er Superstar ‘født’ med de velkendte åndbare huller langs striberne på ydersiden såvel som på indersiden.

adidas Originals Superstar og alle dens nye varianter

Akkurat som Stan Smith skoen har Superstar originalen været underlagt et væld af nytænkning igennem årene. Superstar skoen kommer ikke længere kun i få klassiske udgaver, men er tænkt ind i et væld af nye versioner, der er ligeså innovative og tidssvarende som de stadig er klassiske og tidløse. adidas Originals Superstar originalen anes stadig i de nye varianter, som kommer i et væld af farvekombinationer, i støvleformat og med velcro-lukning såvel som snørrebånd. Du får ikke længere kun et par sneakers som emmer af basketball og tidlig Hip Hop, for Superstar skoen krydser idag alle segmenter og kulturer.