alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Superstar sko

 
[286]
kollektion
Pris
199 kr. - 2.499 kr.
1992499
1 / 6
Side:af 6

Spring helt op i modesportshimlen i Superstar sko

Forkæl dine fødder med et ægte par klassikere. Superstars adidas er kommet for at blive. I årtier har de været go to-skoen for alle med hang til streetwear. I 70’erne var de det foretrukne fodtøj blandt basketballspillere. Siden fik de stjernestatus inden for hiphop. Takket være det alsidige og strømlinede design er klassikerne i dag et yndet stykke fodtøj til alle med hang til streetlook. Byd velkommen til en sko, der aldrig går af mode. En sko, der igen og igen formår at definere nutidens modetendenser og fuldende looks, så du kan indtage gader og stræder med stil og charme.    

Superstars adidas giver dig opskriften på succes

Så hvad er opskriften på succes? adidas Superstars kender svaret. Minimalistiske designs, simple farver, overdele i holdbart læder, ydersål i kraftigt gummi og blødt indvendigt for, der griber om foden, og efterlader dig med en følelse af komfort og støtte. Det tilsat en række funktionelle detaljer, såsom OrthoLite® indersål, der forhindrer bakterier i at ophobe sig i skoen og dermed eliminerer lugtgener. Desuden får du gode snørelukninger, hvor det ikke er nødvendigt at binde skoen op, hver gang du vil stikke i den. På få sekunder kan du være ude af hoveddøren.

Bliv klar til hverdagen

Kombiner dine Superstar sko med et par jeans eller træningsbukser, og du er klar til hverdagen. Vil du vise din feminine side, men stadig bevare det rå look? En nederdel eller kjole i kombination med et par af de legendariske adidas Originals Superstar, og missionen er fuldendt. Mulighederne er uendelige uanset, om du er mand eller kvinde.

En klassiker i rivende udvikling

Til trods for at vi har at gøre med en ægte klassiker, står udviklingen aldrig stille hos adidas. Nye elementer tilføres konstant til Superstars adidas, så der altid er en model, der matcher din unikke person. Blandt andet får du 3-Stripes i et væld af farver og grafiske mønstre, der løfter dine adidas Superstar sko til nye dimensioner. Mere til velcro? Intet problem. Flere klassikere er lavet med denne type lukning.