alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

terrex til mænd

 
[426]
1 / 9
Side:af 9

Udforsk Terrex-kollektionen til mænd

Synes du også, at strømmen af nyheder fra sociale medier og tv’et i stuen kan blive for meget? Nogle gange trænger man bare til at komme lidt væk fra det hele og ud, hvor man igen kan mærke sig selv og sine omgivelser. Ud i den vilde natur, hvor det er altafgørende at have udstyret i orden. adidas’ Terrex-kollektion til mænd er skabt, så du altid har det nødvendige udstyr til at klare dig i den rå natur. Find et par lette og varme vandrestøvler til de lange ture, en alsidig fleecetrøje til dine daglige eventyr eller en regnjakke med GORE-TEX, som er skabt til at holde elementerne på afstand.

En kollektion til vildmarker og storbyjungler

De mange Terrex-kreationer i udvalget hos adidas er modstandsdygtige nok til vildmarken, men behagelige og stilfulde nok til byens travle gader. Uanset forholdene får du åndbarhed, slidstyrke og let komfort, når du føjer Terrex-produkter til garderoben. Nu er det bare op til dig at beslutte, hvornår og hvordan du vil udfordre elementerne. Find den rette stil og den rette sti i adidas’ Terrex-kollektion til mænd.

Til den moderne udendørstype

Hop i et par slidstærke trekking-støvler, og beskyt dig mod blæsevejr med en vindtæt letvægtsjakke. Elsker du terrænløb og udforsknign af lokale skovområder? Med Terrex-kollektionen til mænd er du altid klar til et eventyr. Uanset hvor langt eller på hvilket underlag du løber, så giver denne kollektion dig den ideelle komfort og støtte. Udforsk alt, hvad der kræves til den moderne udendørs livstil, i udvalget hos adidas.