alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
logo

Skabt til at vinde

Shop vores hurtigste serie af løbesko.

Løbetøj

 
[473]
Byg din form op, ligesom løbetøj opbygges: Et lag af gangen. Hos adidas finder du løbetøj i professionel kvalitet til enhver lejlighed.

Vores hurtigste til hvert løb

Vores verdensrekordslående løbesko er designet til at støtte enhver atlet, så de når nye højder, uanset om det er til træning eller konkurrence. Innovationerne bag vores løbesko inkluderer den bløde LIGHTSTRIKE PRO-mellemsål i skum og ENERGYRODS-struktursystemet, så Adizero-træningsskoene er designet til at kombinere performance og komfort for at gøre dig klar til løbsdag.
Løb Sort OTR AR HOODIELøb Sort OTR AR HOODIE

OTR AR HOODIE

Løb

1 / 10
Side:af 10

Løb er en lag-på-lag sport

Du kan løbe på alle årstider, så længe du opbygger dit løbetøj efter lag-på-lag-metoden. Start med en behagelig, fugtabsorberende og isolerende base af for eksempel med merinould. Er det køligt, kan du trække i lange bukser og en jakke, så du bare skal holde fokus på at sætte den ene fod foran den anden, kilometer efter kilometer. Om sommeren kan du klare dig med korte tights eller måske et par shorts, og en T-shirt, og så er du klar til turen. Løb er verdens bedste og mest simple sport.

Klar, parat, start!

Løbetøj fra adidas er udviklet i samarbejde med verdens hurtigste løbere, så du får glæde af den nyeste teknologi og innovation. Når eliten sætter verdensrekorder, slår du dine egne rekorder i tøj af samme kvalitet. Der er for eksempel AEROREADY, som fjerner fugt og holder dig varm, hvis du løber i de kolde måneder. Der er også WIND.RDY og RAIN.RDY, som holder vinden og regnen ude. Løbetøj fra adidas er fyldt med smarte og praktiske detaljer som reflekser, lommer og fingervarme i ærmerne.

Farver og design til alle årstider

adidas har tænkt på teknologi og innovation. Der er også tænkt på klima og miljø med genanvendelige og bæredygtige materialer. Du skal tænke på, hvordan du får det bedst muligt, når du er på farten. Uanset om du smider en T-shirt over hovedet en sommerdag, eller bygger lag på lag på lag en vinterdag, kan du vælge at optimere dit look, for adidas løbetøj er designet til kvinder, mænd og alle årstider. Der er farver, designs og pasform til enhver smag. Du skal bare finde din favorit og så kan du starte løbeturen.