alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

løbesæt

 
[1053]
Pris
89 kr. - 2.799 kr.
892799

Kickstart din dag i et sæt løbetøj

En sport, der nemt kan dyrkes hvor som helst. Løb er det sjove og sikre valg, uanset om du er hjemme eller på ferie. Løbetøj og et par løbesko – og du har et outfit klar parat til start! Selvfølgelig kan du hos adidas også til hver en tid finde tilbehør og udstyr. Omskifteligt vejr stiller krav til dit løbetøj. Derfor tilbyder vi alt til dine løbeture året rundt. Da vi har vundet medaljer på øverste løbe-niveau kan du glæde dig til produkter med teknologisk viden og erfaring bag. En vigtig del af komforten er, at du kan holde dig tør. Det er noget, som især AEROREADY sørger for. Den veludviklede teknologi er nemlig svedtransporterende. Er du også typen, der bare skal ud og løbe selv på en blæsende regnvejrsdag? Så kan du få glæde af teknologier, som WIND.RDY og RAIN.RDY, der yder fuld beskyttelse, når elementerne viser tænder.

Løbebeklædning til hele familien

Hvis du endnu ikke er klar til at indtage stadion til en spurt, snuppe en tur på løbebåndet eller begive dig ud på asfalt og trails, så bliver du det med adidas løbetøj. Byg dit løbelook op med løbeundertøj som basis. Her kommer især merinould til sin ret med evnen til både at nedkøle og isolere. Et par løbetights og løbeshort med elastan samt åndbare membraner giver dine ben et komfortabelt klima. Toppe, T-shirts og løbejakker afslutter dit outfit. Så mangler du blot løbeskoene, som du også finder hos adidas. Vores løbetøj er skabt med fokus på klimaet. Vi er del af Better Cotton-initiativet for at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Samtidig genanvendes affald fra hav og strande, så der er et miljømæssigt aspekt med i din løbetræning. Du kan sammensætte præcis de lag, der passer til din løbeperformance, og til vejret på dagen.