alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbetøj

 
[644]

Byg din form op, ligesom løbetøj opbygges: Et lag af gangen. Hos adidas finder du løbetøj i professionel kvalitet til enhver lejlighed.

Marathon 20 shorts
Berlin Marathon 2022 T-shirt
Run It shorts
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
AEROREADY Made for Training Minimal shorts
Own the Run End Plastic Waste AEROREADY Graphic tanktop
Own the Run shorts
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
Marathon 20 shorts
Own the Run singlet
Own the Run Marathon Graphic shorts
Primeblue Designed 2 Move Logo Sport T-shirt
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
Own the Run Long Sleeve T-shirt
Adizero Engineered singlet
Run Icons 3-bar varme tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Adizero Engineered Split shorts
Adizero shorts
Marathon jakke
Terrex Agravic 2.5-Layer regnjakke
Terrex Trail Running Printed vindjakke
Marathon jakke
Run Icon bukser
Saturday Wind bukser
FastImpact COLD.RDY Winter Running Long tights
Own the Run Winter Running tights
Own the Run Hooded Running windbreaker
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Run Icons Running T-shirt
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport tights
Own the Run tights
Own the Run Colorblock 7/8 tights
Run Icon T-shirt
Terrex Agravic shorts
Designed for Running for the Oceans T-shirt
Own the Run Long Sleeve T-shirt
Own the Run jakke
adidas Own The Run Astro Wind bukser
Designed 4 Running T-shirt
Own the Run Long Sleeve T-shirt
Saturday lange tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Plus Size tights
1 / 14

Løb er en lag-på-lag sport

Du kan løbe på alle årstider, så længe du opbygger dit løbetøj efter lag-på-lag-metoden. Start med en behagelig, fugtabsorberende og isolerende base af for eksempel med merinould. Er det køligt, kan du trække i lange bukser og en jakke, så du bare skal holde fokus på at sætte den ene fod foran den anden, kilometer efter kilometer. Om sommeren kan du klare dig med korte tights eller måske et par shorts, og en T-shirt, og så er du klar til turen. Løb er verdens bedste og mest simple sport.

Klar, parat, start!

Løbetøj fra adidas er udviklet i samarbejde med verdens hurtigste løbere, så du får glæde af den nyeste teknologi og innovation. Når eliten sætter verdensrekorder, slår du dine egne rekorder i tøj af samme kvalitet. Der er for eksempel AEROREADY, som fjerner fugt og holder dig varm, hvis du løber i de kolde måneder. Der er også WIND.RDY og RAIN.RDY, som holder vinden og regnen ude. Løbetøj fra adidas er fyldt med smarte og praktiske detaljer som reflekser, lommer og fingervarme i ærmerne.

Farver og design til alle årstider

adidas har tænkt på teknologi og innovation. Der er også tænkt på klima og miljø med genanvendelige og bæredygtige materialer. Du skal tænke på, hvordan du får det bedst muligt, når du er på farten. Uanset om du smider en T-shirt over hovedet en sommerdag, eller bygger lag på lag på lag en vinterdag, kan du vælge at optimere dit look, for adidas løbetøj er designet til kvinder, mænd og alle årstider. Der er farver, designs og pasform til enhver smag. Du skal bare finde din favorit og så kan du starte løbeturen.