alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

fodboldtøj

 
[1557]
Størrelsesudvalg
Pris
87 kr. - 1.900 kr.
871900
Mænd Fodbold Grøn FC Bayern 21/22 Wiesn fodboldtrøjeMænd Fodbold Grøn FC Bayern 21/22 Wiesn fodboldtrøje

FC Bayern 21/22 Wiesn fodboldtrøje

Mænd Fodbold

Mænd Fodbold Türkis Real Madrid 21/22 tredjetrøjeMænd Fodbold Türkis Real Madrid 21/22 tredjetrøje

Real Madrid 21/22 tredjetrøje

Mænd Fodbold

Overtag banen med fleksibelt og fugtabsorberende fodboldtøj fra adidas

Kast dig over nye imponerende tricks og faretruende driblinger iført adidas fodboldtøj, der med fugtabsorberende egenskaber og sublim pasform sørger for, at du kan holde fokus på bolden. AEROREADY er den innovative teknologi, der leder fugt væk fra huden, så du forbliver tør. Selv når du øger tempoet på banens grønne græs. Også det svedtransporterende stof er medvirkende til at bevare de tørre fornemmelser. Gode snit, runde ribhalse og bredere kropsstykker er opskriften på ultimativ bevægelse. Det betyder fleksibelt fodboldtøj, der går i et med dig og følger hver evig eneste bevægelse, du kaster dig over. Fra de hæsblæsende driblinger forbi modstandernes solide forsvar til de velkoordinerede afleveringer og skud på mål. Det strækbare adidas fodboldtøj følger dig hele vejen uden at tøve.

Fanbaseret fodboldtøj lader dig stolt vise din loyalitet

Bayern, Arsenal, Juventus eller et af verdens andre førende landshold. Hvilken af de store klubber eller nationale hold har gjort sig fortjent til din opbakning og dedikerede support? Vis hvor din loyalitet ligger med fanbaseret fodboldtøj fra adidas, der gør din loyalitet umiskendeligt synlig. Træk i en autentisk spilletrøje magen til dem de store spillere er iført under de vigtige kampe. Nu er du klar til at imponere med tacklinger lig dem, dine favoritspiller formår at vise frem. De varmetrykte fanmærker på shorts og trøje er som skabt til stolte fans, der ikke viger tilbage fra at fremvise deres loyalitet.

De grønne initiativer bringes til banen med bæredygtigt fodboldtøj

De ansvarlige initiativer udleves og tilvejebringes gennem bæredygtigt fodboldtøj sammensat af genanvendte materialer. Via genbrug formindsker vi forbruget af ressourcer, så vi undgår at køre rovdrift på naturen. Udledningen af emissioner ligeledes reduceret via genbrugsfilosofien. Støt op om vores grønne tiltag med et væld af fodboldtøj fremstillet af genanvendt polyester. De gode bæredygtige fornemmelser ud på fodboldbanens grønne græs.