Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis levering og 100 dages returnering

Fodbold • Tøj

(1369 Produkter)
Størrelsesudvalg
Pris
55 kr. - 1,399 kr.

Fodboldtøj

Det er vigtigt for enhver fodboldfan at vise sin støtte til sin klub og sit land med fodboldtrøjer fra adidas i denne sæson. Uanset om du er fan af Real Madrid & Gareth Bale eller følger Manchester United & Paul Pogba, har vi de bedste klub- og landsholdstrøjer, du kan vælge mellem.

Behagelig, stilfuld sportsteknologi - adidas har alt, hvad du behøver, og mere til inden for fodboldtrøjer og fodboldtræningstøj. Uanset om de bruges til at heppe på dit hold på stadion, på en sportsbar med vennerne, eller til at spille selv på græsbane eller kunstgræs.

Uanset om du ser kampen eller selv spiller på banen, har adidas alt, hvad du har brug for til at vise din støtte til din favoritklub eller dit landshold.

Vis din troskab og støtte til dit hold ved at vælge træningstrøjer, tanktoppe, opvarmningstrøjer, polotrøjer og meget mere før kampdagen. Valget er dit.

Fodboldtrøjer

Find den flotteste trøje til sæsonen med adidas’ enestående udvalg af fodboldtrøjer. Korte eller lange ærmer, polotrøjer eller grafiske T-shirts og tanktoppe. Fordelene ved disse trøjer er åbenbare fra sommer til vinter:

  • 1. Climacool-materialet er åndbart og holder dig afkølet og tør, så du kan træne længere og hårdere.
  • 2. Letvægtsmaterialer tynger dig ikke ned på banen.
  • 3. Mesh-ventilering for ekstra åndbarhed holder dig tør i 90 minutter og mere til.
  • 4. Brugbart design der kan anvendes til alt, på og uden for banen.

Fodboldhættetrøje & træningstoppe

Brugt af elitespillere som Mesut Özil, Thomas Müller og mange andre fodboldspillere, når de sættes på banen i vintermånederne. adidas’ fodboldhættetrøjer og træningstoppe er perfekte til dit spil, når det bliver koldt. Når temperaturen falder, holder de din krop varm med lynlås foran, lange ærmer og en tætsiddende eller almindelig pasform. Uanset om du slapper af med stil, træner eller spiller i koldt vejr, kan du give dit look et skud sporty afslappet stil med en hættetrøje og træningstoppe fra adidas med dine favoritklubber.

Fodboldtræningsdragter

Træn med afslappet stil med adidas træningsdragter. Ikke kun stilfulde og alsidige i brug - de er perfekte til, at du stolt kan vise din støtte. Vælg mellem topklubs-træningsdragter såsom Juventus og Manchester, Messi og elitetræningsdragter, som spillerne bruger, når de går på banen før startfløjtet.

Fodboldpolotrøjer

Stil møder funktion i den seneste kollektion af fodboldpolotrøjer med polokrave og lukning med tre knapper. Visse trøjer er lavet med climalite®-stof, der transporterer sveden væk fra din hud og holder dig afkølet og tør, perfekt når du er på og uden for banen. Se vores seneste adidas polotrøjer med støtte til nogle af de største klubnavne inklusive Real Madrid, Juventus og Chelsea.

Opdage Mere: