alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodboldtøj

 
[1508]

Bevar det kølige overblik i fodboldtøj, der leverer en høj åndbarhed og komfort gennem hele kampen. Bliv klædt behageligt på fra top til tå i sportstøj fremstillet af innovative tekstiler.

Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Manchester United 22/23 Authentic hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 tredjetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Germany 22 udebanetrøje
Argentina 22 udebanetrøje
Germany 22 Authentic hjemmebanetrøje
Germany 22 hjemmebanetrøje
Mexico 22 hjemmebanetrøje
Sweden 22 udebanetrøje
Japan 22 hjemmebanetrøje
Manchester United 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Arsenal 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 Authentic udebanetrøje
Arsenal Condivo 22 opvarmningstrøje
FC Bayern 22/23 udebanetrøje
Arsenal 22/23 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 Authentic tredjetrøje
Japan 22 udebanetrøje
Bosnia 22 hjemmebanetrøje
Germany 22 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Bosnia 22 udebanetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Belgium 22 udebanetrøje
Belgium 22 hjemmebanetrøje
Sweden 22 hjemmebanetrøje
Tiro 21 træningsbukser
Tiro 21 træningsbukser
Manchester United 22/23 hjemmebanetrøje
Tiro 21 træningsbukser
Tiro Essential bukser
Tiro 21 træningsbukser
Entrada 22 træningsbukser
Real Madrid 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Condivo 22 træningsbukser
Entrada 22 Presentation bukser
Tiro Essential bukser
Manchester United 22/23 tredjetrøje
Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Manchester United 22/23 Baby hjemmebanesæt

Få styr på spillet i moderne fodboldtøj

De store kollektioner af fodboldtøj hos adidas byder på noget til enhver spiller uanset alder, køn eller størrelse. Det er holdbare designs, som leverer en vedvarende følelse af komfort, hvad end du dyrker sport på eliteplan, eller du blot nyder en sjov træningstime. Behagelige former og snit går nemlig igen i alt lige fra farverige spillertrøjer til lette shorts. De forskellige designs er syet af moderne materialer, hvis suveræne funktionalitet sikrer en lang række af fugttransporterende og åndbare egenskaber. Du kan trygt nyde din yndlingssport hele året rundt takket være moderne teknologier såsom HEAT.RDY og COLD.RDY, der henholdsvis køler eller isolerer din krop mod sæsonernes vekslende temperaturer.

Sportstøj til de fodboldglade fans

Fodbold handler om meget mere end blot at dyrke sund motion. Derfor vil du hos adidas opleve et alsidigt sortiment af funktionelt sportstøj, der er kendetegnet ikke blot ved en høj ydeevne men derimod også et hav af flotte designs. Her er nemlig tale om fodboldtøj, hvis ydre er inspireret af forskellige klubber og spillere af den højeste kaliber. Du kan slå dig løs i smarte over- og underdele, der hylder nogle af verdens førende hold. Skab et matchende sæt eller gå efter din absolutte yndlingstrøje. Hvad end du vælger, er det sporty designs, som opfordrer til en omgang fodbold i verdensklasse.

Praktiske designs til hele familien

Du skal ikke holde dig tilbage fra at smide dig i græsset, når du tackler modstanderne eller kæmper for at score de vigtige mål. De store kollektioner af tøj til fodbold er fremstillet af innovative tekstiler, hvis holdbare natur gør dem ideelle til den aktive sportsgren.