alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldtøj

 
[1376]
Bevar det kølige overblik i fodboldtøj, der leverer en høj åndbarhed og komfort gennem hele kampen. Bliv klædt behageligt på fra top til tå i sportstøj fremstillet af innovative tekstiler.

Få styr på spillet i moderne fodboldtøj

De store kollektioner af fodboldtøj hos adidas byder på noget til enhver spiller uanset alder, køn eller størrelse. Det er holdbare designs, som leverer en vedvarende følelse af komfort, hvad end du dyrker sport på eliteplan, eller du blot nyder en sjov træningstime. Behagelige former og snit går nemlig igen i alt lige fra farverige spillertrøjer til lette shorts. De forskellige designs er syet af moderne materialer, hvis suveræne funktionalitet sikrer en lang række af fugttransporterende og åndbare egenskaber. Du kan trygt nyde din yndlingssport hele året rundt takket være moderne teknologier såsom HEAT.RDY og COLD.RDY, der henholdsvis køler eller isolerer din krop mod sæsonernes vekslende temperaturer.

Sportstøj til de fodboldglade fans

Fodbold handler om meget mere end blot at dyrke sund motion. Derfor vil du hos adidas opleve et alsidigt sortiment af funktionelt sportstøj, der er kendetegnet ikke blot ved en høj ydeevne men derimod også et hav af flotte designs. Her er nemlig tale om fodboldtøj, hvis ydre er inspireret af forskellige klubber og spillere af den højeste kaliber. Du kan slå dig løs i smarte over- og underdele, der hylder nogle af verdens førende hold. Skab et matchende sæt eller gå efter din absolutte yndlingstrøje. Hvad end du vælger, er det sporty designs, som opfordrer til en omgang fodbold i verdensklasse.

Praktiske designs til hele familien

Du skal ikke holde dig tilbage fra at smide dig i græsset, når du tackler modstanderne eller kæmper for at score de vigtige mål. De store kollektioner af tøj til fodbold er fremstillet af innovative tekstiler, hvis holdbare natur gør dem ideelle til den aktive sportsgren.