alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Y-3 sko

 
[53]
Y-3 Hvid Y-3 KaiwaY-3 Hvid Y-3 Kaiwa

Y-3 Kaiwa

Y-3

Y-3 Sort Y-3 GSG9 Low skoY-3 Sort Y-3 GSG9 Low sko

Y-3 GSG9 Low sko

Y-3

Y-3 Sort Y-3 Itogo skoY-3 Sort Y-3 Itogo sko

Y-3 Itogo sko

Y-3

Y-3 Hvid Y-3 RivalryY-3 Hvid Y-3 Rivalry

Y-3 Rivalry

Y-3

Y-3 Sort Y-3 Qisan Knit skoY-3 Sort Y-3 Qisan Knit sko

Y-3 Qisan Knit sko

Y-3

Y-3 Sort Y-3 Boston 11 skoY-3 Sort Y-3 Boston 11 sko

Y-3 Boston 11 sko

Y-3

Y-3 Sort Y-3 KaiwaY-3 Sort Y-3 Kaiwa

Y-3 Kaiwa

Y-3

Y-3 Hvid Y-3 Rivalry skoY-3 Hvid Y-3 Rivalry sko

Y-3 Rivalry sko

Y-3

Y-3 Sort Y-3 Centennial HiY-3 Sort Y-3 Centennial Hi

Y-3 Centennial Hi

Y-3

Y-3 Sort Y-3 QasaY-3 Sort Y-3 Qasa

Y-3 Qasa

Y-3

Y-3 Sort Y-3 GSG9 skoY-3 Sort Y-3 GSG9 sko

Y-3 GSG9 sko

Y-3

Y-3 Gul Y-3 Boston 11 skoY-3 Gul Y-3 Boston 11 sko

Y-3 Boston 11 sko

Y-3

Y-3 Hvid Y-3 GSG9 skoY-3 Hvid Y-3 GSG9 sko

Y-3 GSG9 sko

Y-3

Y-3 Hvid Y-3 Nizza High skoY-3 Hvid Y-3 Nizza High sko

Y-3 Nizza High sko

Y-3

Y-3 Grøn Y-3 Superstar skoY-3 Grøn Y-3 Superstar sko

Y-3 Superstar sko

Y-3

Y-3 Grøn Y-3 Gazelle skoY-3 Grøn Y-3 Gazelle sko

Y-3 Gazelle sko

Y-3

1 / 2
Side:af 2

Et samarbejde med avantgarde detaljer og total komfort: Y-3 sko

Y-3 er resultatet af et revolutionært samarbejde mellem adidas og Yohji Yamamoto. Han er kendt for sine stærke silhuetter og sin banebrydende grafik. Sammen, har vi forsøgt at sammensmelte hans elegante æstetik med adidas stærke kendskab til atleternes behov. Sammen, har vi skabt Y-3. En populær kollektion af sneakers med stærke silhuetter til modebevidste sportsfolk.

Et moderne take på de klassiske 3-Stripes. Y-3 sko er et statement piece

Y-3 kollektionen er moderne version af vores klassiske 3-Stripes. Siden 2003 har vi sammen revolutioneret de klassiske sneakers og skabt Y-3 sko, som kan bæres til hverdag, til fest og på catwalken. Subtile detaljer og luksuriøse materialer. Du troede måske du havde nok sneakers, men så faldt du over denne kollektion. Y-3 kombinerer det bedste fra to verdener med adidas sporty DNA og high fashion fra catwalken. Lavet i lette materialer, mesh for åndbarhed og smukke, læderdetaljer. Vores slidstærke gummisåle holder til dans, løb og leg. Boost såle er stødabsorberende og giver støtte dagen lang. EVA mellemsål giver en følelse af sikkerhed.

Bring noget farve ind i hverdagen

Nogle dage, har vi bare brug for mere farve. Her, vil Y-3 skoene blive din redning. De modige prints og iøjenfaldende pangfarver, vil give mere liv i din garderobe. De vil blive et statement piece på skohylden og give dit outfit ekstra "oumph". Vil du have farve i toppen, sammensæt vores Y-3 sneakers med et af vores klassiske tracksuits, for et gennemførst, atletisk look. Sammen med os, kan du gå på opdagelse i kollektioner som har dybe rødder i sportens og hiphoppens verden. Er det en varm sommerdag, men er du ikke helt klar til at give slip på den edge du får fra Y-3 skoene? Vi har dig. Prøv vores sandaler med colourblock effekt for de dage, hvor dine fødder skal have ekstra luft.