alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Dametøj

 
[2712]

Dametøj: når fashion og funktion fusionerer

Vi lever og ånder for sport på alle niveauer. Uanset køn, alder og sportsgren, så er adidas på pletten med dine drømmelooks! Derfor finder du også et kæmpe udvalg med dametøj, der klæder dig på til både hverdag og sport. Mode er altid oppe i tiden og adidas har sørget for, at sportsmode også ses på catwalken, til festivaler, i bybilledet og alle mulige andre steder. Det ses især også i sportshallen, i træningscenteret, på løbestier, cykelstier samt i det ganske land, hvor aktiviteter foregår. Dametøj klæder dig på til det hele, uanset sæson. Mærk komforten og funktionaliteten, når kroppen er i bevægelse i kraft af elastiske materialer. Du kan roligt få pulsen op, for svedtransporterende membraner i form af AEROREADY holder kroppen tør. Fleksibiliteten og de bløde isoli-materialer er vanedannende, og netop derfor vil du med stor sandsynlighed bruge dit tøj så snart muligheden byder sig. Og det gør den hver dag – hvad enten du bærer dit sporty dametøj til afslapning eller sport.

Dametøj til alt

Uanset om du er medlem af en sportsklub eller dyrker motion helt på egen hånd, så finder du dametøj til det hele. Funktionaliteten er i top og du kan mikse og matche på kryds og tværs, for at opnå dit helt personlige look. Træningsbukser, T-shirts, hættetrøjer, jakker, sports-bh'er og alt fra top til tå samt fra inderst til yderst. Dametøjet er praktisk og komfortabelt sportstøj med et moderigtigt tvist. Præcis sådan, som sportsentusiaster i alle aldre har brug for. Som en ekstra krone på værket kan du nyde godt af genanvendte materialer som eksempelvis polyester. adidas indgår derudover i Better Cotton-initiativet, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Derfor får du mere, end blot dametøj. Det er smart og funktionel beklædning med en dybere mening i form af omtanke for miljøet – og du kan vælge mellem tusindvis af tøjstykker i de helt rette, lækre silhuetter.