Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Dametøj

(1914 Produkter)

adidas Kvinder Tøj

Pift din garderobe op med adidas kvinder tøj. Det ikoniske Trefoil-logo og 3-Stripes er tidsløse modedesigns, som tilfører hverdagstøj et sporty og personligt look. Gå på opdagelse i de mange tøjkategorier, som spænder over bl.a. buksedragter, toppe, kjoler, skørter og klassiske joggingbukser. Sammensæt det perfekte outfit til enhver lejlighed. Du vil let og elegant finde tøj, som matcher din unikke personlighed, og uanset om du vælger hverdagstøj eller sportstøj, vil dit selvtillidsniveau stige markant, hvilket vil afspejles i dine præstationer i skolen, på arbejdet eller i fitnesscentret. Du kan finde præstationsdygtigt sportstøj til langt de fleste sportsgrene, lige fra yoga til boksning. Til lands og til vands. Til den kvalitetsbevidste konkurrencesvømmer har adidas udviklet badetøj til kvinder fremstillet i Infinitex Fitness Eco, som er et klorbestandigt materiale, der føles tørt og blødt trods det våde element, du befinder dig i.

Bliv en trendsætter med adidas designertøj

Er du til designertøj, vil du uden tvivl være interesseret i den helt særlige kollektion fra adidas kvinder tøj. designet af den London-baserede tøjdesigner Stella McCartney. Tøjet kan bruges, som det passer dig, og når det passer dig. Til hverdag, til sport, til ferie, til arbejde.

Kan du tåle at tabe?

Gå ikke på kompromis med dit træningstøj. Under hård konkurrence kan det være afgørende at have valgt den rette beklædning. Når du træner eller konkurrerer, er det vigtigt, at sved kan komme væk fra din hud, så du kan føle dig tør og varm på kolde og regnfulde dage. For adidas kvinder tøj til træningsbrug er bevægelsesfrihed og svedtransporterende materiale derfor en selvfølge. Undgå desuden gnavsår og vabler takket være en tætsiddende, men behagelig pasform.

Træn med god samvittighed

adidas fremstiller tøj med tanke på miljøet. Nogle af badetøjsmodellerne er fremstillet i genbrugt fiskegarn, mens sportstøj af bomuld er udviklet med henblik på at forbedre den globale bomuldsdyrkning.

Opdage Mere: