alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Golftøj & sko til mænd

 
[386]
High-performance golftøj til mænd møder her den moderne golf æstetik. Hos adidas finder du golfbukser, hættetrøjer, klassiske poloer og top tunet udstyr.
1 / 9
Side:af 9

Golfbanen indtages med stil i adidas golftøj til herre

Du går aldrig galt i byen med et par klassiske chinos og en stilren polo. Fra fairway til fredags øl, er dette look tidløst. adidas' brede kollektion af golf udstyr og tøj til mænd, byder på moderne versioner af dette uforgængelige look. Find åndbare poloer, designet til optimal bevægelsesfrihed og komfort dagen lang. Vores golfpoloer til mænd kommer i et bredt udvalg af materialer og farver, så du nemt kan mikse og matche dem med vores mange bukser og shorts.

Golfbukser til herre med inspiration fra adidas arkiver

adidas trådte ind i golfverdenen tilbage i 1977, og vi bruger konstant denne årelange erfaring til at opdatere vores eksisterende designs. Golfstilen er ikonisk, og derfor trækker vi inspiration fra det klassiske golflook og kombinerer dem med vores nyeste teknologier. Vores vind og vandafvisende golfbukser til herre er lavet i lette og fleksible materialer. De lader huden ånde, men holder regnen fra kroppen. Da golf oftest nydes under den åbne himmel, skal dit golftøj kunne klare lidt af hvert. Hvis du elsker at spille alle 18 huller under den bagende sol, kan du vælge golfbukser til herre med UV beskyttelse og smarte mesh paneler, der øger ventilationen og komforten under hele spillet.

Giv selvtilliden et boost med adidas golf outfits til mænd

Fuldend dit look med et par af vores veldesignede golfsko. Fra versioner med pigge, til de flade modeller der nemt tages fra greenen og videre ud i livet. Vores golfsko er designet med nogle af adidas mest komfortable og støttende mellemsåler som Bounce. Denne mellemsål støtter ikke bare, men aflaster dine fødder, så du kan stå stærkt og selvsikkert hvert evig eneste sving.