alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Bæltetasker

 
[40]
Y-3 Sort Y-3 Crossbody taskeY-3 Sort Y-3 Crossbody taske

Y-3 Crossbody taske

Y-3

Originals Flerfarvet BæltetaskeOriginals Flerfarvet Bæltetaske

Bæltetaske

Originals

Løb Flerfarvet Running bælteLøb Flerfarvet Running bælte

Running bælte

Løb

Y-3 Sort Y-3 Sacoche taskeY-3 Sort Y-3 Sacoche taske

Y-3 Sacoche taske

Y-3

Bæltetasker: de smarte minitasker du ikke vil undvære

Giv dit outfit kant med en bæltetaske fra adidas. Sporty, street looks og funktionalitet ud over det sædvanlige. Lev livet vovet og hold dig ikke tilbage. Verden venter. Bliv klar til at indtage den med stil, charme og selvsikkerhed. Lækre modeller i et hav af trendsættende og futuriske designs. Alt fra det klassiske og minimalistiske udtryk til de mere vovede udgaver i pangfarver og innovative former og materialer, der for alvor løfter din påklædning og fremtoner det unikke i dig. Ingen er som dig. Hvorfor ikke fremhæve det faktum? 

Praktiske bæltetasker til hverdagen

Funktionaliteten i fokus. En bum-bag skal ikke bare se godt ud. Den skal også kunne noget og bidrage til at gøre din hverdag nemmere. Spænd din bum-taske om livet med de justerbare remme med holdbare spænder, og du er klar til hverdagens mange udfordringer. Slidstærke materialer af nylon og polyester giver dig et produkt, du kan have glæde af længe. Fyldige hovedrum tilsat mindre forlommer skaber plads til opbevaring. Du vælger selv, hvor meget, den skal kunne rumme. De mange adidas bum-bags fås i et væld af størrelser med varierende antal rum. Kraftige lukninger med lynlåse sørger for, at dine værdier er gemt sikkert af vejen. Nu kan du fokusere på det du er i gang med, uden at skulle bekymre dig om vigtige genstande som mobilen, nøglerne eller pengepungen. 

Til rejser, festival og dagligdagen – en fannypack til det hele

En fannypack til den forestående rejse? En bæltetaske til årets festival? Eller blot en model til hverdagen? Uanset hvad du begiver dig i lag med, har vi din ryg. adidas fannypacks giver dig frie hænder, så du slipper for at jonglere rundt med drikkevarer, kamera eller noget helt tredje, når du er ferie, festival eller i fuld gang med dagligdagens aktiviteter. Gør det let for dig selv og slip bekymringerne. Vær tilstede i nuet og nyd livet fuldt ud.