alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

fodboldudstyr

 
[305]
1 / 7
Side:af 7

Det er ikke nok med en græsplæne og et par mål, der kræves også fodboldudstyr

Den mest populære sport at udøve og at følge i Danmark, er fodbold. Hos adidas findes heldigvis et bredt og velassorteret udvalg af fodboldtilbehør. Udover den absolut nødvendige fodbold, i forskellige størrelser og udførelser, så finder du også benskinner, nye knopper tilfodboldstøvlerne, målmandshandsker, strømper, rygsække, sportstasker og meget mere, samt naturligvis også udstyr til den fan, som vil vise sin støtte med halstørklæde, rygsæk, strømper eller noget helt andet. adidas leverer tøj og udstyr til en række af de største klubber, nationer og turneringer så du kan være sikker på at kvaliteten er helt som den skal være. Faktisk kan du finde et komplet outfit til nogle af disse hold hos adidas, med det ekstra fodboldtilbehør placeret på netop disse sider. Som med de øvrige produkter er miljøet og omverdenen også i tankerne her. Derfor er her anvendt genanvendt polyester, i videst muligt omfang.

Det rette fodboldtilbehør, som beskytter uden at forstyrre, er afgørende

Lige fra benskinner, målmandshandsker og til strømper, har den bedst mulige støtte og sikkerhed hele tiden været målet, samtidig med at der er sikret optimal komfort. Du skal ikke have smerter eller ubehag ved at bruge adidas fodboldudstyr, men derimod føle dig tryg og godt tilpas al den tid du bærer det. Klub- og landsholdsprodukterne er naturligvis officielle og med de officielle logoer magen til dem spillerne bærer ved træning og kamp. Her er i øvrigt også FIFA-godkendt udstyr, til brug på højeste niveau indenfor international fodbold. Til at opbevare dit udstyr finder du også et bredt udvalg af både rygsække og tasker, hvor du trygt kan transportere al dit fodboldtilbehør. Designmæssigt er de naturligvis lavet så de kan matche din øvrige udrustning, eller matcher din favoritholds fodboldtilbehør.