alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodboldudstyr

 
[223]

Det rette fodboldudstyr kan bruges til langt mere end udelukkende sport. Gå på opdagelse i de utallige accessories og slidstærkt grej, der hører hjemme på banen såvel som på farten.

X Speedportal League benskinner
Al Rihla Club bold
Al Rihla League bold
Al Rihla League Junior 290 bold
Al Rihla Competition bold
Predator Edge Training målmandshandsker
Predator Edge League målmandshandsker
Predator Edge Pro målmandshandsker
Tiro handsker
Al Rihla Club bold
Al Rihla Training Hologram Foil bold
Al Rihla Pro bold
Al Rihla minibold
Tiro Primegreen AEROREADY halsedisse
Milano 16 sokker, 1 par
Udskiftelige TPU-knopper
Argentina bøllehat
Fieldplayer handsker
Milano 16 sokker, 1 par
Predator Training målmandshandsker
Real Madrid hue
Predator Edge Fingersave Match handsker
Adi 21 sokker
Adi 21 sokker
X Speedportal League handsker
Predator Edge Pro målmandshandsker
Predator Edge Competition målmandshandsker
Adi 21 sokker
Air pumpe
Argentina Dad kasket
Milano 16 sokker, 1 par
Adi 21 sokker
Predator Edge Match handsker
Predator Edge Fingersave Pro handsker
Manchester United handsker
X Speedportal Pro handsker
Juventus 22/23 tredjestrømper
Arsenal Travel rygsæk
X Speedportal Pro handsker
Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, large
Condivo halsedisse
X Speedportal League handsker
Manchester United hue
1 / 5
Side:af 5

Fodboldudstyr til rejsen og til banen

Hos adidas kan du finde alverdens fodboldudstyr, da vores store sortiment indebærer alt lige fra rummelige tasker og smarte drikkedunke til et hav af solide sportsaccessories. Det er funktionelle produkter, som du med fordel kan benytte, uanset om du er på vej til fitnesscenteret, stranden eller blot en omgang fodbold med kammeraterne. De forskellige styles er lavet ved hjælp af de seneste teknologier, der hjælper dig med at øge din præstation, samtidig med du nyder godt af deres høje komfort. Åndbare og fugttransporterende kvaliteter sikrer nemlig, at du er tilpas, hvad end du er på farten eller dyrker din yndlingsmotion.

Beskyt dig selv med smart sportsudstyr

En stor del af det alsidige sportsudstyr er designet til at beskytte dig mod skader, når du kaster dig ud i de udfordrende og til tider intense kampe. Sortimentet inkluderer en lang række af grej, der er skabt af kraftige materialer, som resulterer i en optimal beskyttelse. Benskinner og handsker er blot nogle af de produkter, der vil give dig mulighed for frygtløst at indtage hjemme- såvel som udebanen. Det funktionelle fodboldudstyr er af samme grund essentielt, hvis du ønsker at nå nye mål på den sikre måde.

Tilbehør med et stiligt flair

Slidstærke materialer og velkonstruerede designs er et gennemgående træk i det varierede udvalg af små og store accessories. Det samme er det stilige ydre, som de mange produkter er pakket ind i. De ikoniske 3-Stripes går hånd i hånd med grafiske prints samt et væld af fine farver, der strækker fra en minimalistisk sort til detaljerede mønstre. Det er med andre ord udstyr, som vil gå godt i spænd med en lang række af sporty looks.