alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldudstyr

 
[207]
Fodbold Rød Air pumpeFodbold Rød Air pumpe

Air pumpe

Fodbold

Fodbold Hvid AnkelbeskyttereFodbold Hvid Ankelbeskyttere

Ankelbeskyttere

Fodbold

Fodbold Sort AnkelstropperFodbold Sort Ankelstropper

Ankelstropper

Fodbold

Fodbold Hvid Real Madrid hueFodbold Hvid Real Madrid hue

Real Madrid hue

Fodbold

Fodbold Sølv Messi miniboldFodbold Sølv Messi minibold

Messi minibold

Fodbold

1 / 5
Side:af 5

Fodboldudstyr til rejsen og til banen

Hos adidas kan du finde alverdens fodboldudstyr, da vores store sortiment indebærer alt lige fra rummelige tasker og smarte drikkedunke til et hav af solide sportsaccessories. Det er funktionelle produkter, som du med fordel kan benytte, uanset om du er på vej til fitnesscenteret, stranden eller blot en omgang fodbold med kammeraterne. De forskellige styles er lavet ved hjælp af de seneste teknologier, der hjælper dig med at øge din præstation, samtidig med du nyder godt af deres høje komfort. Åndbare og fugttransporterende kvaliteter sikrer nemlig, at du er tilpas, hvad end du er på farten eller dyrker din yndlingsmotion.

Beskyt dig selv med smart sportsudstyr

En stor del af det alsidige sportsudstyr er designet til at beskytte dig mod skader, når du kaster dig ud i de udfordrende og til tider intense kampe. Sortimentet inkluderer en lang række af grej, der er skabt af kraftige materialer, som resulterer i en optimal beskyttelse. Benskinner og handsker er blot nogle af de produkter, der vil give dig mulighed for frygtløst at indtage hjemme- såvel som udebanen. Det funktionelle fodboldudstyr er af samme grund essentielt, hvis du ønsker at nå nye mål på den sikre måde.

Tilbehør med et stiligt flair

Slidstærke materialer og velkonstruerede designs er et gennemgående træk i det varierede udvalg af små og store accessories. Det samme er det stilige ydre, som de mange produkter er pakket ind i. De ikoniske 3-Stripes går hånd i hånd med grafiske prints samt et væld af fine farver, der strækker fra en minimalistisk sort til detaljerede mønstre. Det er med andre ord udstyr, som vil gå godt i spænd med en lang række af sporty looks.