alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Udendørs produkter udsalg

 
[183]
1 / 4
Side:af 4

Alsidigt udsalg af udendørsprodukter til hverdags-atleter

Der er få ting, der nærmer sig den energi, du får, når du træner udendørs. Den friske luft og forbindelse til naturen omkring dig er ren energi til både krop og sind. Uanset om du har brug for en pause i skoven, eller du vil ligge kilometre bag dig på de ubetrådte skovstier, så finder du i adidas’ store udsalg af udendørsprodukter alt det, du har brug for. Om solen står højt på himlen, vinden blæser i træerne, eller regnen falder tungt, så giver vores outdoor-kollektioner dig total komfort.

Komfort fra top til tå: adidas’ outlet af udendørsprodukter

Når det er koldt og vådt udenfor, vil du blive glad for vores hurtigtørrende syntetiske materialer. De holder ikke bare regndråberne væk fra kroppen, men leder også sveden væk. Du kan nyde endnu flere timer i den friske luft, når komforten er i top. adidas’ outlet af udendørsprodukter støtter din krops bevægelser. Hvis temperaturerne falder, er de rigtige lag essentielle. Vores T-shirts og trøjer med AEROREADY er det perfekte baselayer. Dens svedtransporterende kvaliteter leder fugt væk fra kroppen, så du forbliver tør. adidas’ fleecetrøjer krammer sig om din krop og fungerer perfekt som ekstra isolation under jakken. adidas’ udsalg af udendørsprodukter sparer ikke på andet end priserne, kvaliteten er altid den samme høje. Vores shell-jakker er designet til at modstå den hårde, kolde vind. Kombiner med slidstærke bukser og teknologier som det vandafvisende GORE-TEX®, hvis du vil være sikker på, at du kan holde varmen fra start til slut. Med Polartec® Alpha®-teknologien bliver du ikke for varm under bevægelse, da teknologien regulerer kropstemperaturen og yder øget åndbarhed. Skal du ud i de varme sommermåneder, vil du elske vores materialer med optimeret UV-beskyttelse. Lad dine ben suge solens stråler til sig i vores performance-dygtige leggings og tights.