alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sportsbutik og sportsudstyr

 
[5680]
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 GORE-TEX sko
Ultra 4DFWD sko
Varilite Hybrid jakke
Varilite Hybrid jakke
Box Hog 2.0 støvler
Powerlift 5 vægtløftningssko
The Velosamba Vegan cykelsko
The Total sko
Tiro 21 træningsbukser
Tiro Essential bukser
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Run Icons 3-bar varme tights
Club Tennis 3-Stripes shorts
Ergo Tennis shorts
Ergo Tennis shorts
Club Tennis 3-Stripes T-shirt
Harden Vol. 6 sko
Dame 8 sko
T-Mac 3 Restomod sko
Real Madrid basketballshorts
Cushioned Crew strømper, 6 par
Cushioned Crew strømper, 6 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Manchester United 22/23 hjemmebanetrøje
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Cushioned ankelsokker, 3 par
3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Real Madrid 22/23 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Techfit 7/8 tights
Tiro 21 træningsbukser
Low-Cut sokker, 3 par
Stabil Next Gen håndboldsko
ADIZERO PRIME X STRUNG
Entrada 22 træningsbukser
Dip-Dyed 3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Manchester United 22/23 Authentic hjemmebanetrøje

En sportsbutik der aldrig holder lukket

Velkommen i vores sportsbutik! Vel at mærke den online af slagsen. Webshoppen er din hurtige og overskuelige måde at handle adidas produkter på. Udforsk et himmerige af tøj, sko og tilbehør mens du er på farten, eller når du slapper af derhjemme. Med erfaring siden 1949 er det blevet til mange artikler op gennem årene og det stopper ikke! I kan heldigvis lide, hvad vi laver, og fokus på sundhed og sport er til hver en tid højaktuel. At kunne klæde sig komfortabelt på 24/7 er noget alle elsker. Følelsen af blødt bomuld, genanvendt polyester eller merinould mod huden kan nydes når du sover, slapper af eller dyrker sport. Du bydes velkommen i en online sportsbutik med tusindvis af varer, som tilfredsstiller enhver type atlets behov. adidas bruges nemlig af alle lige fra eliteudøveren til begynderen. Fællesnævneren er passionen for funktionelt og moderigtigt sportstøj, sko og effektivt sportsudstyr.

Sportsudstyr, beklædning og fodtøj til sport og fritid

En sportsbutik som adidas dækker alle sportsgrene og aldersgrupper. Til vands, på land og i luften – uanset vejret. Du bliver klædt på med de nyeste teknologier, så dit look kan modstå elementerne. Svedtransporterende AEROREADY på tøjet, Boost med energireturnering i sålerne, Primeknit-overdele med fleksible pasformer og meget mere. Du kan dykke ned i en sportsbutik med fokus på dit velvære. Fuld beskyttelse og komfort, uanset sportsgren. Kombineret med genanvendte materialer og fokus på reducering af resurser og emissioner. En sportsbutik baseret på viden og erfaring, sponsorater af verdenskonkurrencer- og atleter, kvalitetsmaterialer og et globalt kendt logo. Man kan ikke ønske sig mere, end 3-Stripes og Trefoil, for alle ved, hvad der gemmer sig bag den sporty attitude. Sko, sportstøj og sportsudstyr hver for sig eller som samlet look. Du kan bruge den altomfattende sportsbutik lige, som det passer dig. Forbered dig på at vende tilbage igen og igen!