alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sportsbutik og sportsudstyr

 
[4497]

En sportsbutik der aldrig holder lukket

Velkommen i vores sportsbutik! Vel at mærke den online af slagsen. Webshoppen er din hurtige og overskuelige måde at handle adidas produkter på. Udforsk et himmerige af tøj, sko og tilbehør mens du er på farten, eller når du slapper af derhjemme. Med erfaring siden 1949 er det blevet til mange artikler op gennem årene og det stopper ikke! I kan heldigvis lide, hvad vi laver, og fokus på sundhed og sport er til hver en tid højaktuel. At kunne klæde sig komfortabelt på 24/7 er noget alle elsker. Følelsen af blødt bomuld, genanvendt polyester eller merinould mod huden kan nydes når du sover, slapper af eller dyrker sport. Du bydes velkommen i en online sportsbutik med tusindvis af varer, som tilfredsstiller enhver type atlets behov. adidas bruges nemlig af alle lige fra eliteudøveren til begynderen. Fællesnævneren er passionen for funktionelt og moderigtigt sportstøj, sko og effektivt sportsudstyr.

Sportsudstyr, beklædning og fodtøj til sport og fritid

En sportsbutik som adidas dækker alle sportsgrene og aldersgrupper. Til vands, på land og i luften – uanset vejret. Du bliver klædt på med de nyeste teknologier, så dit look kan modstå elementerne. Svedtransporterende AEROREADY på tøjet, Boost med energireturnering i sålerne, Primeknit-overdele med fleksible pasformer og meget mere. Du kan dykke ned i en sportsbutik med fokus på dit velvære. Fuld beskyttelse og komfort, uanset sportsgren. Kombineret med genanvendte materialer og fokus på reducering af resurser og emissioner. En sportsbutik baseret på viden og erfaring, sponsorater af verdenskonkurrencer- og atleter, kvalitetsmaterialer og et globalt kendt logo. Man kan ikke ønske sig mere, end 3-Stripes og Trefoil, for alle ved, hvad der gemmer sig bag den sporty attitude. Sko, sportstøj og sportsudstyr hver for sig eller som samlet look. Du kan bruge den altomfattende sportsbutik lige, som det passer dig. Forbered dig på at vende tilbage igen og igen!