alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Tights og leggings

 
[508]
Own the Run 7/8 Running leggings
3-Stripes Cotton tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
FARM Rio Training Essentials 7/8 tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes leggings
Adicolor Classics 3-Stripes tights
Adicolor Classics 3-Stripes Plus Size tights
adidas Essentials tights
Training Essentials High-Waisted 7/8 tights
Techfit 3-Stripes Training Long tights
Techfit AEROREADY Training Long tights
Optime Training 7/8 tights
Adicolor Classics Tonal 3-Stripes tights
adidas Yoga Luxe Studio 7/8 tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Plus Size tights
Formotion Sculpt tights
Techfit 3-Stripes Training Long tights
adidas Yoga Studio Flared tights
adidas by Stella McCartney TrueStrength Seamless træningstights
Run Icons 3-Stripes 7/8 løbetights
Adicolor Essentials+ Ribbed 7/8 Length leggings
3-Stripes Cotton tights
LOUNGEWEAR Essentials High-Waisted Logo leggings
Essentials Cotton ventetøj leggings
Optime Training Croc Emboss 7/8 tights
adidas by Stella McCartney TrueStrength Yoga Knit tights
adidas Essentials 3-Stripes leggings
Techfit Long tights
Techfit 7/8 Plus Size tights
Hyperglam High-Rise Long tights
Techfit 3-Stripes tights
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes leggings
Techfit 7/8 tights
adidas Circuit High-Waisted 7/8 Mesh tights
Own the Run tights
Adicolor tights
Leggings
Marimekko Cotton tights
Running Essentials Brand Love 7/8 tights
Own the Run Colorblock 7/8 tights
Adicolor Essentials tights
1 / 11
Side:af 11

Tights og leggings i tætsiddende, elastisk pasform

Du går aldrig galt i byen med et par tights fra adidas. Sporty modeller til damer og herrer blandt andet sammensat af genanvendte materialer. Genbrug af jordens ressourcer og god samvittighed går hånd i hånd. AEROREADY er den innovative teknologi, der forhindrer fugt i at absorberes. Polygiene bekæmper lugt. Nu kan du skrue op for tempoet i din træning uden at bekymre dig om svedpletter på tøjet og uønskede lugtgener. Primeknit er lig strækbart og fleksibelt stof med ultimativ pasform. Resultatet er tights, der går i et med din krop. Det bløde stof omslutter sig kroppen og følger hver bevægelse. Intet distraherer eller stjæler din opmærksomhed, når du er optaget af din sport.

Funktioner der skaber sublim velvære

Tights sammensat af blødt, komfortabelt og åndbart stof. Løftende effekter og elegante designs, der står dig bi, når dagens træning skal klares, eller du blot har en hjemmedag på programmet. Høje, elastiske taljer holder maven på plads på behagelig vis, så du kan bevæge dig uden distraktioner. Resultatet er sublim pasform. 360-grader reflektering betyder, at du skiller dig ud fra mængden. Vær ikke bange for at afsløre for meget. De mange leggings er skabt af stof, der ikke er til at se igennem. På den måde kan du føle dig selvsikker under og efter din træning.

Tights til aktivitet og bevægelse

Dybe lunges, der omtrent får dig i gulvet. Skarpe krigerstillinger på yogamåtten. Raske løbeture ad parkens stier. Anstrengende, men givende vægtløft i fitnesscentret. En aktiv dag i haven. Eller blot en dag på sofaen. Hvilket formål har du for øje, når det kommer til dine nye adidas leggings? Fokus er på aktivitet og bevægelse i konstruktionen af tights fra adidas. Og det mens du får et par leggings, der giver kant til dit udseende. Alt fra pangfarver til klassiske udgaver. Alt fra lange til korte leggings. Altid et par til dig.