alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Løbetights

 
[136]
Kvinder HIIT Sort Techfit korte tightsKvinder HIIT Sort Techfit korte tights

Techfit korte tights

Kvinder HIIT

1 / 3
Side:af 3

Løbetights: en nødvendighed når du vil forrest i feltet

Vær med i front og løb om kap mod andre aktive løbere. Løbetights er essentielle sportsbukser, som klæder dig på til alle slags løbeture. Tætsiddende og støttende materialer tilpasser sig dine bens former, så du ubesværet kan løbe den ekstra kilometer med komfort. Pak bekymringerne om svedige tekstiler væk, for højteknologisk AEROREADY har en svedtransporterende fordel. Det betyder tørre ben, så dit velvære forbliver intakt. Genanvendelighed står vores hjerter nær. Banker dit sportsdrive også for miljøet? Så byder vi på løbetights fremstillet med fokus på reducering af emissioner og resurser. Et værdifuldt samarbejde i Better Cotton-initiativet sikrer desuden, at vi arbejder frem mod forbedringer af den globale bomuldsproduktion. Så når du har det lange ben foran under løb, kan du nyde den dybere betydning af processerne – udover den fysiske komfort og de perfekte pasformer.

Løbeleggings er det sikre løbebuksevalg med fri bevægelighed

Løbetights sidder som smurt til dine ben. Komprimerende effekter ilter blodet bedre, så du også kan restituere hurtigere. Den strategisk placerede talje med elastik holder dine løbebukser perfekt på plads. Varm op, stræk ud, løb og bevæg dig fuldt ud i de fleksible bukser, der selvfølgelig også kan bruges til andet end løb. Er du ude i de dunkle morgentimer eller på de sene aftentimer, så bliv set i et par løbetights med reflekser. Logoet med 3-Stripes lyser selvfølgelig også op, så ingen er i tvivl om dit valg af løbebukser. Korte eller lange designs. Du har brug for begge dele. I sommerens hede er det befriende at trække i de korte varianter, mens du i det kølige fitnesscenter kan glæde dig over de lange designs. Kvinde eller mand. Stor, lille eller plus size. Vi motiverer alle til at løbe – uanset størrelse og niveau. Løb er din vej frem mod personlige sejre.