alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbetights

 
[47]
adidas løbetights gør din løbetur endnu bedre med indbygget svedtransport, kompression og et look til enhver smag. Som bonus får du smarte detaljer som lommer og reflekser.

Landevejenes lange kilometre

Mens du æder den ene kilometer efter den anden, sørger den nyeste teknologi i dine løbetights for at fjerne sveden fra din krop, så du ikke bliver kold. Kompression øger din blodgennemstrømning, og sikrer du er klar til løb igen i morgen. Samtidig holder materialer som bomuld og polyester dig varm i alle sæsoner, eller hvis du for eksempel har pause mellem dine intervaller. Du skal blot fokusere på dit løb og dine mål, så sørger adidas løbetights for, at dit gear er i topform og hjælper dig bedst muligt af sted.

Den gode samvittighed i maven og i hjertet

Det giver god samvittighed at løbe en tur, for du kan mærke pulsen banke, sveden springe og humøret stige.  Du får endda dobbelt op på den gode samvittighed med adidas løbetights til både herrer og damer, for her er fokus på miljøvenlighed i produktionen og bruge resurser så skånsomt som muligt. Der er også et skærpet blik for de anvendte materialer, så adidas hjælper globalt med at sikre bæredygtig bomuldsproduktion.

Løbetights til alle - året rundt

Du kan få korte løbetights, du kan få lange løbetights, og du kan få løbetights i mange forskellige designs og farver. Du kan også få korte tights til brug i lune temperaturer, mens der er både lange og kraftigere løbetights til brug om vinteren. Du får løbetights med reflekser og med lommer, så du kan blive set, og så du kan have nøgler og mobil med, når du gør din form endnu bedre. Du får god pasform, moderne teknologi, kompression og innovation, og du får en bedre løbetur med adidas løbetights.