alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pink · Tights

 
[37]
Pris
79 kr. - 1.049 kr.
791049

Lyserøde strømpebukser - et pink indspark til sport og hverdag

Et lyn på sportsbanen i mere end én forstand. Lyserød er ren energi og fart, så modstanderne ikke kan tæmme dig. Den smukke farve kombineret med strømpebukser gør dig urørlig i de tætsiddende pasformer, der følger hver en bevægelse, du foretager dig. Perfekt til ubegrænset frihed, når det lange ben skal foran. Og det skal det, når du vil sætte nye personlige rekorder eller hægte konkurrenterne af. Komprimerende effekter holder uforstyrret musklerne på plads – fri for vibrationer og samtidig hurtigere restitution. Farverig, vovet og piget. Lyserøde strømpebukser med AEROREADY. Du kan ikke undvære teknologien, når kroppen bliver varm og arbejder under sport. Den innovative teknologi holder benene tørre, så du slipper for klæbende og fugtige stoffer. Pink tights, der lyser op i mørke. Vælg blot et par med reflekterende elementer, der komplementerer den lyserøde farve til topkarakter.

Lyserøde strømpebukser – en spot-on farve til din træning

Tights er blevet det universelle valg for atleter af enhver slags. De kan alt det, du har brug for under enhver sportsgren. Elastiske materialer, åndbarhed og en tætomsluttende pasform om taljen. Alle disse ting toppet med en flot lyserød farve - og scenen til sportsmode med komfort i fokus er sat. Byg yderligere et meningsfuldt lag på, i kraft af den bæredygtige tilgang fra adidas, som både er 100 procent genanvendt polyester samt engagement i Better Cotton-initiativet, der arbejder for bedre bomuldsdyrkning globalt. Lyserød som helfarve eller blot som små farverige detaljer på dine strømpebukser? Du styrer selv, hvor meget eller hvor lidt, du vil skrue op for kuløren. Fuld længde, knælængde eller ekstra kort. Lyserøde strømpebukser kan du få gavn af hele året rundt. Løb over stok og sten med fornyet fart i et par ultrakorte, eller træn yoga i et par af de lange designs. Du vil svæve på en lyserød sky med sportsmanér i tights til din individuelle pasform.