alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

træningstights

 
[359]
Pris
99 kr. - 1.199 kr.
991199
1 / 8
Side:af 8

Hop, stræk eller løb - fri bevægelighed med strækbare træningstights

Tilføj kroppen et ekstra lag beskyttende og støttende hud, når det er tid til intense stræk på yogamåtten, tunge vægtløft eller dybe lunges. Med de fleksible egenskaber og letvægtsfølelsen føles træningstights fra adidas som en naturlig forlængelse af din krop. Intet holder dig tilbage under træning og aktiv udfoldelse, når du er iført et par strækbare fitnesstights med power mesh-indsatser og kompressionform, der løfter og støtter. Nu er du klar til at vise løbebåndet, hvem der bestemmer. Før du får set dig om, er dagens cardiotræning veloverstået.

Temperaturregulerende træningsleggings der giver fuld kontrol

Du er i fuld færd med at skrue op for din træning. Forøget intensitet. Varme, der spreder sig hastigt i kroppen. Sveden pibler så småt frem. Tag kontrol over din kropstemperatur. HEAT.RDY er den afkølende teknologi, der lader din hud ånde under intens træning. AEROREADY sørger for at aflede fugt fra huden, så du holdes tør. Nu kan du skrue op uden at skulle bekymre dig om svedgener. Dediker dit fokus til din sport. De temperaturregulerende egenskaber tilsat adidas gym leggings er din ven i nøden.

De bæredygtige fornemmelser bragt til træningscentret

Bring de gode fornemmelser med dig til dagens træning. Primegreen er stemplet for fitnessleggings bestående af minimum 40% genanvendte materialer. Den bæredygtige tilgang er måden, hvorpå vi reducerer ressourceforbruget og udledningen af emissioner. Ligeså tager vi hånd om den globale bomuldsdyrkning med det skelsættende Better Cotton-samarbejde.

Sukkende blikke og wow-faktor med trendy fitness tights

Kan du også mærke blikkene, der ser din vej? Lad dem blot iagttage dig, mens du er i fuld gang med et par heftige squats. Sublim pasform tilsat 3-Stripes, grafiske mønstre eller et neutralt farvevalg er lig adidas træningstights med tiltrækningskraft. Tag wow-faktoren med dig, uanset hvor dine veje fører hen i dag.