alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tights · Bomuld

 
[97]
1 / 3
Side:af 3

Fri bevægelighed i bomuldstights direkte fra adidas' arkiver

Vil du tage din passion for sporten med ud i din hverdag? Skal træningen ikke bare høre til i fitnesscentret, men vil du have mulighed for bevægelse hele ugen? Vores bomuldstights er lavet i elastisk bomuld, med komfortabel kant i taljen og vores ikoniske 3-Stripes ned langs siden. Vores tights fås både i fuld længde, som shorts og trekvart leggings. De lange versioner er perfekte til det rolige yoga-flow eller til at give dit look ekstra, sporty edge. Det elastiske bånd i taljen sidder behageligt hele dagen og flade syninger giver dig ultimativ komfort. Vores korte versioner lader dig få ekstra sol på benene. Få et moderne look med shorts og en stor, oversize hættetrøje. Alle vores tights, korte som lange, kommer i et væld af farver og prints. Fra farverige mønstre inspirerede af junglens vildskab til de klassiske sorte, blå, røde og grå tights med det cool Trefoil logo.

Økologiske og bæredygtige leggings af bomuld

adidas er medlem af Better Cotton Initiative for at sikre bedre forhold for verdens bomuldsproducenter og mindske produktionens klimaaftryk. Så hver gang du skaffer dig endnu et par favorit tights, er du med til at sikre en mere bæredygtig produktion. Vores bomuldstights er ikke bare til afslapning. Den bløde bomuld og tætte pasform krammer din krop og understøtter din bevægelsesfrihed. Med inspiration fra pulserende metropoler, tropiske landskaber og vores egne arkiver, får du et bredt udvalg af tights i høj kvalitet med fuld fokus på design og komfort. Vores rødder findes dybt i sportens verden og dem glemmer vi ikke, når vi skaber hverdagsleggings. Vis din kærlighed til sporten og iklæd dig et par lækre leggings med farverigt Trefoil logo. Den stilrene, slanke silhuet er den perfekte base i ethvert fedt outfit til den aktive sportsentusiast.