alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Yogatights og leggings

 
[35]

Yogatights: træk vejret dybt og lad bukserne følge bevægelserne

En sport for krop og sjæl. Yoga har nået nye højder i popularitet. Sporten kan dyrkes allevegne og du kan være med i et par yogatights, som er de essentielle bukser, når kroppen skal vrides og strækkes i alle positioner. Pak yogamåtten og gør klar til at udfolde dig i fællesskab med andre. Dit yogatøj er outfittet, der får dig veltilpas gennem træningstimen. Sponsorerede yogaguruer hos adidas hjælper med udviklingen af yogatights. Så du får det bedste fra vores livserfaring kombineret med yogasport på ypperste niveau. Dyk ned i lavintensitetssporten og få alligevel pulsen op. Sved på kroppen suges væk af svedtransporterende og åndbar AEROREADY, så du kan sidde på en varm strand og dyrke yoga på en sommerdag. Yoga hele året rundt. Det er muligt i yogatights til årstiden. COLD.RDY isolerer benene mod træk og giver ekstra varme, når vinterens mørke måneder skal gennemleves med yoga som motivation.

Yogaleggings får dig i hopla på måtten

Tætsiddende yogatights med Techfit sikrer dig en komprimerende pasform, der støtter og stabiliserer om benene. Gevinsten er færre vibrationer og mindre udmattelse af musklerne, som så til gengæld kan restituere hurtigere. Når du trækker i et par yogatights med høj talje og sømløse syninger kommer du i drømmeland til træning. Du mærker intet til dine leggings, men kun dine muskler, der arbejder derudad. Elastan bidrager med strækbarhed, så materialerne kan følge dine ben ned til mindste bevægelse. En bonus får du i kraft af bæredygtighed. Vores engagement i Better Cotton-initiativet sikrer forbedret bomuldsdyrkning globalt. Korte, knælange eller fuld længde. Vælg dine yogatights efter årstiden. Mænd, kvinder og børn – yoga er for mennesker i alle aldre og størrelser med adidas. Kvaliteten og logoet bærer dig igennem på vejen mod en mere smidig krop og et stærkere velvære.