alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Primeknit

 
[369]
Pris
99 kr. - 2.199 kr.
992199
1 / 8
Side:af 8

adidas Primeknit: teknologien der har revolutioneret sportsbranchen

Nye idéer popper løbende op blandt vores mesterdesignere. adidas Primeknit er en af de nyere teknologier, som vækker opsigt. Inspireret af en handske og udviklet til tøj, sko og tilbehør. Du bliver sportsklar med komfort og pasform i adidas Primeknit. Skoenes overdele er skabt i ét stykke med unikke og fusionerede garnmaterialer. De strikkede designs giver en sok-lignende fornemmelse om fødderne. Tag til træning med super velsiddende sportssko. Strik er lig med fleksibilitet og stabilitet, så dine fødder holdes fast samtidig med, at bevægelsesfriheden stadig fungerer helt optimalt. Svedige fødder skal du ikke bekymre dig om. Maskerne i de strikkede designs leverer åndbarhed og luftcirkulation. adidas Primeknit er en del af mange af de populære silhuetter. Især kombineret med løbesko og Boost-såler med returenergi. Samt med Torsion System, der sikrer dig stabilitet, og hurtig tilpasning til underlaget.

adidas Primeknit: essentiel støtte og masser af åndbarhed

Friskhed og lethed er to nøgleord, du vil elske ved adidas Primeknit. Sammen med de futuristiske streetwear looks er konstruktionerne lige cool til både hverdag og sport. Det er ikke kun dine aktive sportsfødder, du kan pakke ind i det strømpelignende adidas Primeknit. Teknologien bruges også på tøj og tilbehør. Strategisk påsyede elementer giver øget åndbarhed. Så du kan være aktiv i både varme og kulde – uden at svede inde. Svedige hænder på vægtstangen eller klæbende knæbeskyttere til volleyball. Du slipper af med fugt under sport, da adidas Primeknit også på revolutionerende vis bruges på sportstilbehør. De nyeste teknologiske vidundere i produktionsprocessen er naturligvis integreret hos adidas. Så du kan få glæde af digitalt strikket Primeknit. Der giver os yderligere mulighed for at finjustere mængden af stabilitet, støtte og fleksibilitet. Så du kan blive svøbt ind i et nærmest levende net af finmasket specialgarn, der lader fødder og krop ånde kombineret med maksimal strækbarhed.