alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Tights · Høj Talje

 
[268]
1 / 6
Side:af 6

Leggings med høj talje: brug de tætsiddende designs til det hele

De er blevet en fast del af sportsgarderoben. Leggings med høj talje er bukserne, du tyer til, når benene skal have fri bevægelighed. Bløde elastiske materialer sidder helt tæt omkring benene og følger hver en bevægelse. Nyd hele to fordele ved leggings med høj talje. En bedre pasform er sikret, og bukserne holdes perfekt på plads. Den høje talje er også din modemæssige fordel, som visuelt får din ben til fremstå længere. Samtidig kan du kombinere et af de mest cool sportslooks: leggings med høj talje og en cropped top. Så er dit look lige i trendens centrum. Opnå et højaktuelt outfit, der sender dig moderigtigt afsted på løbeture, yogahold, fitnesstræning, dance og alt det andet, du vil prøve kræfter med. Alt sammen uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Vælg det rette par leggings til årstiden. COLD.RDY-teknologien med sin effektive vind- og vandbeskyttelse gør udendørssport til en fornøjelse, mens HEAT.RDY yder svedtransportering og holder huden tør under hede træningssessions.

Tights med høj talje – buksedesigns helt uden begrænsninger

Tætsiddende tights er en selvfølge til træningen. Du kan til hver en tid lægge en ekstra egenskab oveni i form af kompression, hvis du ønsker en ekstra dimension under træning og konkurrencer. En komprimerende effekt er især givende under løb, så vibrationer kan reduceres, og du hurtigere kan restituere. Bæredygtighed får du som en ekstra miljøbevidst bonus hos adidas. Samarbejdet med Better Cotton-initiativet for forbedret global bomuldsdyrkning samt brug af 100 procent genanvendt polyester er fremtidens vej. Skal det være klassiske leggings med høj talje i fuld længde, eller måske en kortere model? Tag de korte designs i brug til cykling eller volleyball og reservér et par af de lange til yoga og løb. Tights med høj talje er også det stilsikre valg til casual hverdage sammen med en hættetrøje og et par fede sneaks.