alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sorte leggings

 
[127]
1 / 3
Side:af 3

Sorte leggings: giv dine ben alle muligheder

De hører til favoritbukserne i sportsgarderoben. Og har vundet en stor plads i hverdagsklædeskabet. Sorte leggings kan det hele. Farven i sig selv er stilsikkerheden til topkarakter. Mens du via teknologierne i sorte leggings opnår den ypperste bevægelsesfrihed. Tilpasset pasform med unik skin-teknologi lader bukserne følge dine ben til mindste detalje. Lad AEROREADY styre klimaet, så du ikke bader i sved. Men så du i stedet også kan tage den næste træningstime med tørre ben. Komforten stopper ikke her. Strategisk placerede mesh-indsatser øger åndbarheden. Du vil føle luftcirkulationen hele vejen rundt, når kroppen er oppe i det røde felt og pulsen banker afsted. Dine ben bruges aktivt til det hele. Kompressionspasformen holder musklerne på plads for at minimere vibrationer – uden at dine ben føles fastlåste. Elastan og stretch giver masser af strækbarhed og du kan fortsætte derudad med velbehag.

Sorte strømpebukser følger ben-motorikken til punkt og prikke

Selv om sommeren er sorte leggings eller strømpebukser et hit. UV-beskyttelse på overfladerne holder de varme stråler ude. Løb og træning om vinteren. Du kommer ikke udenom det. Sorte leggings med COLD.RDY integreret er din løsning til mere sport i de kolde årstider. Ekstra isolering og vindafvisning er sagen, så du undgår at dirre i kulden. Tilpas dit look til sporten og vejret. Vælg længde efter behov og mærk, hvordan sorte leggings føles som et ekstra lag hud. Fra fuld længde til lårkort. Kun dine ønsker bestemmer designet. Hop over vandpytter til trail running og bliv set i mørket på de tidlige og sene aftentimer. Vandafvisende materialer samt reflekser sender dig komfortabelt ud på sportsbanen i støvregn og morgengry. Sorte leggings i bæredygtighedens tegn. Primegreen er sagen, når du ønsker at gå all in på genanvendelighed uden brug af nyt polyester. Indendørs eller udendørs, sommer eller vinter. Dine sorte strømpebukser sætter absolut ingen begrænsninger.