alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

DIN INSIDER-ADGANG TIL ADIDAS

adidas-appen er til dig, der leder efter nye Ultraboost-løbesko, det seneste par NMD'er eller leder efter inspiration til din sport eller stil.
logo

HENT ADIDAS-APPEN

DIT ULTIMATIVE ADIDAS

adidas-appen er hjemmet for sport og sneakers, og med appen er du et skridt foran dine venner med direkte adgang til alt fra sneaker- og mode-releases til sport, tøj og udstyr, der passer til din stil. Find også atleters historier, inspirationskilder og andre app-eksklusive ting.

CREATORS CLUB: GET REWARDED

Unlock the best of adidas with the Creators Club membership programme. Earn points by completing your profile, making purchases and leaving reviews. Start at the Challenger level and use your points to level up and unlock exclusive rewards

FÅ FØRST ADGANG TL HYPE

Elsker du sko? Bare scroll, vælg og stå stærkt frem. Du kan være den første til at shoppe i vores sneaker-collabs og andre Hype-releases med appen ved hånden.

VISUEL SØGNING GIVER HURTIGERE RESULTATER

Ser du adidas-sko eller tøj, du vil have? Tag et billede, eller upload et af skoene eller tøjet, du vil have, og se matchende eller lignende produkter dukke frem på rekordtid. Så skal du bare vælge.

NYHEDER OG HISTORIER

Vil du ikke gå glip af noget? Aktivér notifikationer, så du straks får nyheder om de seneste adidas-releases og sportshistorier om dine yndlingsatleter, og også er den første til at se, hvornår dine yndlings-adidassko og -tøj er på udsalg.

HURTIGT KØB

Bestil og køb med blot et par fingerstrejf via betalingsmetoderne Apple Pay, Google Play, PayPal og Klarna*. Følg dine ordrer og købshistorikken, så det er let at returnere.
*Betalingsmetoderne varierer fra land til land.

Live Chathjælp

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige produkt til dig? Brug vores livechat-funktion, og så vil vores support hjælpe dig med at finde de 3-Stripes, der passer til din stil.

Skabt til dig.

Indstil dine præferencer i appen, og få din helt egen 3-Stripes-feed. adidas-appen giver dig din helt personlige adgang til adidas. adidas-appen kan skræddersys efter dine ønsker og interesserer, så du får indhold fra både creators og arkiverne.