alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lilla strømpebukser & tights

 
[34]
Størrelsesudvalg
Pris
153 kr. - 649 kr.
153649

Lilla strømpebukser der passer til dine sportsben

Hjemmetræning, ude i det fri eller i træningscenteret. Uanset miljø så ses lilla strømpebukser over det hele. Tights er blevet den sportsbuksetype, du ikke vil undvære i garderoben. Krydret med farven lilla i alle afskygninger er de tætsiddende sportsbukser yderst populære. Kan du ikke allerede se dig selv troppe op til yoga iført et par lyselilla strømpebukser? Farven stråler af sundhed og feminin aura fra top til tå. Eller hvad med en frisk løbetur iklædt et par i en dyb og mørk nuance, som i dén grad vækker inspiration og beundrende blikke. Hos adidas får du naturligvis mere end en smuk farve fra paletten. Dine lilla strømpebukser er selvfølgelig skabt med nutidens og fremtidens innovative teknologier, som er med til at højne komforten under træning. Trop bekymringsfri op på golfbanen i et par lilla strømpebukser. Effektive COLD.RDY-materialer holder nemlig vind ude og kan modstå let regn.

Lilla tights - få et iøjnefaldende og friskt look

Gå i split til gymnastiktræning eller tag nogle ekstra squats i fitnesslokalet. Lilla strømpebukser er forsynet med elastan, der på naturlig vis øger strækbarheden. Læg dertil kontursyede sømme og bred elastiktalje. Det betyder perfekte pasformer med fuld bevægelsesfrihed. Helt uundværlig til både opvarmning, træning og udstrækning. Er solen fremme under friluftstræning kan du forlade dig på optimerede UV-overflader, der yder beskyttelse mod de skadelige stråler. Lilla tights sidder i forvejen dejlig tæt om benene. Primeknit er dog ofte tilføjet som en ekstra funktionel detalje, så du er sikker på, at dine strømpebukser bliver siddende hvor de skal under hele sportsseancen. En hel ren lilla farve for sig selv eller prints og mønster. Valget er dit, når du står og skal bruge et par nye leggings. adidas-logoet pryder naturligvis designet som garanti for ypperste kvalitet.