alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Udendørs

 
[1116]

Udendørs: årstiderne indbyder til noget af det hele

Et overflødighedshorn af scenerier venter året rundt, når du skal bruge kroppen aktivt i det fri. At være udendørs får dig i kontakt med naturen og kroppen bruges på mange forskellige måder – afhængig af vejr, underlag og terræn. Tøj, sko og tilbehør venter på at blive brugt i det tempo, der passer dig bedst. Start med baselayers, som det første lag – helt tæt på huden. Det er så komfortabelt at dyrke sport udendørs, når AEROREADY holder kroppen tør i heden. I de kolde sæsoner sørger COLD.RDY for at få bugt med vindens bidende strøg. Baselayers toppet med bukser og trøjer, der står distancen, uanset sportsgren. Og masser af overtøj, der både holder vind og vand ude. Vandreture, bjergbestigning eller vintersport. adidas er selvfølgelig også garant for sko til alle dine timer udendørs. Boost, Bounce eller Torsion System. Det er blot nogle af mange teknologier, der hjælper dine fødder positivt på vej.

adidas outdoor: mærk friheden, når du er aktiv

Mudrede stier, snedækkede landskaber, vandløb, søer, klitter og grusveje. Der er ingen grænser for, hvordan du kan udfordre dig selv udendørs. Sko med Continental™-såler sikrer greb, mens GORE-TEX® holder vand og kulde ude. Byger på din vej afvises prompte af RAIN.RDY, som ikke lader vand trænge igennem dit tøj. Hop i cykelsadlen og indtag trails, tag en sejltur, dyrk orienteringsløb. Bestig bjerge til alpinklatring, svøm lige når du har lyst og vandr nye ruter tynde. Et aktivt liv udendørs kræver tøj, sko og tilbehør, som adidas giver garanti for med et hav af effektivt teknologi. Åndbar, svedtransporterende, reflekterende, vandtæt, isolerende. Og vi kunne blive ved. Uanset årstid klæder vi dig komplet eller delvist på til sport udendørs. Alt dette i bæredygtighedens tegn. Genanvendte materialer reducerer emissioner og resurser, så vi alle kan tage ansvar for moder jord.