alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Cykling · Tights

 
[5]

Til den entusiastiske cykelrytter er cykeltights et must

Tager man cykling alvorligt og ofte cykler længere ture, ja så er det nærmest umuligt at komme uden om at have mindst et par cykeltights, og gerne flere. Deres udformning, komfort og beskyttelse er svær at undvære, og det er bestemt ikke for ingenting, at professionelle ryttere også bruger dem. De forskellige udformninger er generelt tilpasset forskellige former for cykling, så du kan vælge, om du rent faktisk kun cykler, når du træner, eller om cykling for eksempel er en del af din triatlontræning. Det kan også være, at du kører deciderede løb og konkurrencer. Med vores cykeltights er der naturligvis også forskellige tilpasninger til forskellige typer klima eller vejr.

Cykeltights til dine behov

Cykeltights behøver ikke kun at være til cykling. Deres konstruktion med en del kompression kan også gøre dem velegnede til andre typer træning og sport. Her finder du et alsidigt udvalg af adidas cykeltights til formålet, også med forskellige tilpasninger, så de passer mænd eller kvinder. Du behøver ikke være det store konkurrencemenneske bare for at ville have det rette udstyr her, men muligheden er der naturligvis. Sædepolstring i to lag er en ting, som mange cykelentusiaster sætter pris på for øget komfort. Refleksdetaljer på nogle af modellerne kan være med til at forbedre din sikkerhed, hvis du vover dig ud i mørke eller tåge. Du finger også modeller som er vind- og vandafvisende, hvilket kun er et ekstra plus i denne sammenhæng. Formotion® i nogle af modellerne sikrer, at de tilpasser sig din krop og stilling bedst muligt. Strategisk placerede sømme er en lille, men vigtig detalje, som sænker vindmodstanden og kan give dig de hundrededele af sekunder, som skal til for lige at nå det lille stykke længere med dine resultater og i dine rekordforsøg.