alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Stella McCartney-tights

 
[23]

adidas by Stella McCartney-tights passer på miljøet med god stil

De flatterende Stella McCartney-tights kombinerer nye teknologier og miljøvenlige tekstiler med flot design. De forskellige tights er lavet af det innovative materiale Primeblue, der er fremstillet af genanvendt plastic. Det præstationsstærke stof fungerer perfekt til forskellige sportsgrene, og det er derfor lige meget, om du foretrækker løb, cykling eller yoga. Du kan stole på, at disse bæredygtige leggings støtter dig hele vejen. Det betyder, at du frit kan fokusere på at dyrke din yndlingssport vel vidende, at du er iklædt tights, der er mindst lige så behagelige at bære, som de er at se på.

Fremtidens teknologier er en essentiel del af designet

I Stella McCartneys adidas-leggings er der tænkt over hver en tråd. Vævet ind i designet er moderne teknologier, som har resulteret i flotte tights af fugttransporterende materialer. Du vil derfor altid føle dig godt tilpas, også når det bliver hårdt, og temperaturen stiger. Den naturlige følelse, som skabes af det hudnære stof og den fantastiske pasform, varer ved, især når du skifter tempo eller elegant veksler mellem forskellige yogastillinger. Det er tights, der er designet til at tilpasse sig din krop og din sport. Du vælger, om de skal være korte eller lange og have høj eller lav talje, men uanset formen så giver materialet dig friheden til at presse dig selv til det yderste.

Tights, som er skabt til at holde

Bæredygtighed er lig med en lang levetid. De farverige Stella McCartney-leggings er utroligt slidstærke og med en smule hjælp fra dig, kan de forblive i topform. Det kan være svært at huske, hvad der står på alle de forskellige vaskeanvisninger i dit klædeskab. Det gyldne råd, når det kommer til sportsleggins er: vær skånsom. Hold dem væk fra varme og stærke skyllemidler. Du kan sagtens vaske dem i maskinen, men gør det med koldt vand, mild sæbe og på et skåneprogram. De er skabt til at holde til intens træning, men ikke en intens vask. Vend dem derfor på vrangen, og smid dem gerne i en vaskepose. Iøvrigt skal du bare glemme alt om blegning, rensning og strygning. Det er ikke nødvendigt, og det risikerer blot at skade stoffet. Pas på dine tights og dermed på miljøet, mere kan vi ikke forlange af dig.