alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grønne strømpebukser og leggings

 
[27]
Størrelsesudvalg
Pris
149 kr. - 999 kr.
149999

Bevægelighed, komfort og uovertruffent design: Grønne leggings fra adidas

Er du på jagt efter dine nye, yndlingsleggings? Dem, som smyger sig om din krop og lader den ånde og som støtter dig under hele din træning? Om du skal træne, hænge ud med vennerne eller løbe en tur. Så laver vi hos adidas grønne leggings med pasform og komfort i højsædet. Leggings med mesh paneler i siden giver ekstra ventilation under selv de mest svedige træninger. Kompressionstights og leggings krammer dine muskler og giver dig ekstra styre, ved de tunge løft. Vores grønne leggings kommer i mange forskellige størrelser, former og længder. De er skabt til vægtløftning, yoga, løb og til ekstra support på selv de mest hektiske dage.

Grønne leggings der føles som et ekstra lag hud

Vores nyskabende teknologi giver dig leggings, du nærmest ikke lægger mærke til at du har på. Selv den mest erfarne atlet har brug for at være klar til dagens mange overraskelser. Derfor, har vores tights og leggings brede kanter i taljen. Dette sikrer, at syninger ikke irriterer huden og bidrager til følelsen af komfort. Grønne leggings med høj talje og bløde sømme. Det åndbare HAPTech-stof holder pasformen, så du kan bære det igen og igen. Siden 2021 har 50% af adidas kollektioner indeholder genanvendt polyester.

Du kan sagtens tage et sæt mere

Du er ved at være træt. Du kan nærmest ikke komme igennem det sidste sæt. Kompressionstights giver musklerne ekstra støtte og hjælper dig, når du har brug for ekstra support. De smukke grønne nuancer hjælper med motivationen. For på dage, hvor vi har svært med at motivere os selv til at komme ned i træningscenteret, kan et lækkert træningsoutfit gøre, at vi alligevel har lyst til, at komme ned og vise vores lækre grønne leggings og tights frem.