alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Hvide leggings

 
[7]

Behagelige og støttende hvide leggings til de hårde dage

Her finder du et udvalg af hvide leggings, perfekt til de varme konkurrencer eller træningsdage, eller til hvis det bare er din farve. Farven har nogle klare fordele man kan udnytte, den opsuger minimalt af solens energi, den kan kombineres med det meste. Her er for eksempel tights af Alphaskin, som svøber sig om kroppen og støtter dig på den mest effektive og samtidigt behagelige måde. Her er Polygiene-teknologi som giver lugthæmmende stof, hvilket er godt når du yder dit bedste og dermed også kommer til at svede. UPF 50 UV-beskyttelse er også nærmest en selvfølge her, for at beskytte dig mod solens skadelige stråler når du træner eller konkurrerer ude i den skarpe sol. Vores fugtabsorberende AEROREADY teknik er brugt i andre modeller. Alt for en behagelig og tryg følelse. Som en del af vores omsorg for miljøet er her også tights fremstillet af Parley Ocean Plastic-garn, som er genanvendt plasticaffald indsamlet fra strande, øer og verdenshavene og brugt i stedet for at fremstille mere ny plastic. Vi har også på anden vis inddraget genanvendt polyester i nogle af produkterne, som nedsætter resurseforbruget, samt udledningen ved produktionen.

Hvide tights til den ultimative performance

Udformningen og teknologierne vi har anvendt her, er alle skabt for din skyld. For at du skal kunne yde dit absolut bedste i din valgte sportsgren, og du skal have det bedst muligt og føle dig tryg og i det hele taget godt tilpas. Materialer som nedsætter vibrationerne i dine muskler, som leder fugt væk fra din krop og samtidigt beskytter dig så godt det er praktisk muligt, alt dette er hvad du finder i de hvide leggings vi kan tilbyde her. Naturligvis stadig med mulighed for at finde det smarte, lækre design du netop er på jagt efter, for at kunne skille dig ud i mængden.