alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Atletiksko

 
[48]
Atletik Blå ADIZERO XCSAtletik Blå ADIZERO XCS

ADIZERO XCS

Atletik

ATLETIKSKO FRA ADIDAS FÅR DIG I MÅL

Hurtigere, højere og længere. Atletiksko fra adidas hjælper dig med at nå nye højder og slå dine rekorder – hvad enten det er i stangspring, trespring, længdespring, kuglestød, diskos-, spyd- og hammerkast. adidas har sko og pigsko til det hele! Vores sko er skabt til fart, præcision og styrke, så ligesom du en dag hører hjemme på podiet, hører de til om dine fødder, når du er på vej dertil.

FLYV AFSTED MED ULTRALETTE ATLETIKSKO

Atleter, gør jer klar til at flyve! adidas atletiksko giver dig fodfæste til at stå distancen. De er designet til løb mellem 400 og 5000 meter med en fleksibel og støttende overdel. Et lag Lightstrike Pro under forfoden gør skoene kvikke og giver fremdrift. Skoene til længdespring griber fast på banen for at skabe maksimal kraft og fart til et eksplosivt afsæt. De er energiske og ultralette med Lightstrike-støddæmpning under foden og en støttende overdel, der giver en fastlåst følelse og er designet til at give dig effektiv støddæmpning og suveræn returenergi skridt efter skridt. Vi har også atletiksko til højdespring, der hjælper med at støtte dit tilløb og spring med en ultralet fornemmelse, fastlåst støtte og overlegen trækkraft fra pigge. Alt hvad du behøver for at få din plads på podiet.

FREMTIDENS MATERIALER

De fleste af vores atletiksko og pigsko er delvist fremstillet af genanvendte materialer, der er genereret af produktionsaffald, f.eks. restmateriale og genanvendeligt plastikaffald, for at undgå større miljøpåvirkning fra produktion af nyt materiale. Så sus gennem banen, over stangen eller på tværs af sandet i atletiksko fra adidas, der hjælper dig med at yde dit bedste, når det virkelig gælder.

0

0