alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Børnebukser

 
[82]
Drenge / Piger
Pris
84 kr. - 349 kr.
84349
Girls Originals Sort LeggingsGirls Originals Sort Leggings

Leggings

Girls Originals

1 / 2
Side:af 2

Børnebukser og tights til de mindste

Fra det afslappede og løse til det komfortable og støttende. Om børnene danser, spiller fodbold, håndbold eller bare skal have slidstærke, lækre og veldesignede børnebukser og tights lavet med børns aktivitet og bevægelighed in mente, så har adidas skabt børnenes nye yndlingsbukser. Lavet i åndbart materiale, støtter de kroppens bevægelser og lader børnene lege, danse og bevæge sig frit, uden at blive begrænset af deres tøj.

Børn skal ud på eventyr og det skal deres børnebukser understøtte

adidas tror på, at mulighed for aktivitet og fri bevægelighed er alfa og omega når det kommer til, at producere børnebukser og tøj til børn. Med mange års erfaring indenfor sportstøj, tager de deres ekspertise fra atleternes verden med ind i deres børnekollektioner. Slip dem fri og lade dem løbe verden i møde. De mere tætsiddende børnetights lader kroppen ånde og holder ungernetørre, selv i den mest intense leg eller løbetur på fodboldbanen. De brede kanter i taljen gør, at adidas børnebukser og tights sidder komfortabelt på kroppen hele dagen. Flade sømme optimerer komforten.

En, to, tre: Sportstøj i børnehøjde

AEROREADY tights og børnebukser er syet i et innovativt materiale som absorberer fugten fra kroppen og holder den varm og tør i længere tid. Polyester- og elastanblandingerne giver børnebukser og tights, som understøtter kroppens bevægelser. I kombination med brede kanter og tætte fit, får du børnebukser som bliver siddende hvor de skal. Børn skal ikke begrænses af deres tøj. De alsidige prints og farver, gør det sjovere at vælge tøj om morgenen. Det store udvalg betyder også, at du kan finde tights og bukser, som passer ind i sportsgarderoben, såvel som hverdagens skoletøj. De sjove prints tilføjer ekstra farve og er inspirerede af børns fantasifulde og legesyge natur. adidas sportstøj til børn er nemlig skabt i børnehøjde.