alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Børnebukser

 
[81]
adidas Essentials tights
3-Stripes Cotton tights
adidas Essentials 3-Stripes leggings
Essentials 3-Stripes tights
adidas AEROKNIT Training Seamless tights
adidas Essentials tights
adidas AEROKNIT Training Seamless tights
AEROREADY Designed to Move Brand Love Long tights
Designed 2 Move 3-Stripes tights
adidas Essentials tights
3-Stripes Cotton tights
Future Icons Cotton Hybrid Animal Print tights
Essentials BrandLove leggings
Dance Allover Print tights
Future Icons 3-Stripes Cotton tights
AEROREADY Yoga Training High-Rise tights
Graphic Print leggings
Optime AEROREADY Training Stretch Graphic tights
adidas x LEGO® Play Short tights
adidas x Classic LEGO® tights
AEROREADY Designed to Move Brand Love Long tights
AEROREADY Techfit 7/8 tights
adidas x Classic LEGO® tights
Optime AEROREADY Sport Icon Animal Print 7/8 tights
Optime AEROREADY Training 3-Stripes tights
adidas x Classic LEGO® tights
adidas x Classic LEGO® tights
adidas x Classic LEGO® tights
adidas x Classic LEGO® tights
Adicolor leggings
Designed 2 Move tights
Designed 2 Move 3/4 tights
Colourblock tights
adidas x Classic LEGO® tights
Disney Lion King tights
AEROREADY HIIT 7/8 tights
Adicolor tights
Essentials 3-Stripes tights
AEROREADY Power Pocket Training Stretch tights
adidas x LEGO® VIDIYO™ tights
adidas Essentials tights
Training Equipment 3-Stripes tights
Designed 2 Move Seasonal tights
1 / 2
Side:af 2

Børnebukser og tights til de mindste

Fra det afslappede og løse til det komfortable og støttende. Om børnene danser, spiller fodbold, håndbold eller bare skal have slidstærke, lækre og veldesignede børnebukser og tights lavet med børns aktivitet og bevægelighed in mente, så har adidas skabt børnenes nye yndlingsbukser. Lavet i åndbart materiale, støtter de kroppens bevægelser og lader børnene lege, danse og bevæge sig frit, uden at blive begrænset af deres tøj.

Børn skal ud på eventyr og det skal deres børnebukser understøtte

adidas tror på, at mulighed for aktivitet og fri bevægelighed er alfa og omega når det kommer til, at producere børnebukser og tøj til børn. Med mange års erfaring indenfor sportstøj, tager de deres ekspertise fra atleternes verden med ind i deres børnekollektioner. Slip dem fri og lade dem løbe verden i møde. De mere tætsiddende børnetights lader kroppen ånde og holder ungernetørre, selv i den mest intense leg eller løbetur på fodboldbanen. De brede kanter i taljen gør, at adidas børnebukser og tights sidder komfortabelt på kroppen hele dagen. Flade sømme optimerer komforten.

En, to, tre: Sportstøj i børnehøjde

AEROREADY tights og børnebukser er syet i et innovativt materiale som absorberer fugten fra kroppen og holder den varm og tør i længere tid. Polyester- og elastanblandingerne giver børnebukser og tights, som understøtter kroppens bevægelser. I kombination med brede kanter og tætte fit, får du børnebukser som bliver siddende hvor de skal. Børn skal ikke begrænses af deres tøj. De alsidige prints og farver, gør det sjovere at vælge tøj om morgenen. Det store udvalg betyder også, at du kan finde tights og bukser, som passer ind i sportsgarderoben, såvel som hverdagens skoletøj. De sjove prints tilføjer ekstra farve og er inspirerede af børns fantasifulde og legesyge natur. adidas sportstøj til børn er nemlig skabt i børnehøjde.